Τζανακόπουλος: Δεν γνωρίζω τη σχέση του κ. Παππά με τον κ. Αρτεμίου

Τζανακόπουλος: Δεν γνωρίζω τη σχέση του κ. Παππά με τον κ. Αρτεμίου

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πήρε τον προσωπικό του δρόμο και ευθύνεται και ελέγχεται. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει να φοβάται απολύτως τίποτα, δεν υπάρχουν σε εμάς πράξεις διαφθοράς» ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σε ερώτηση για τον Μανώλη Πετσίτη.

Ερωτηθείς αν γνωρίζει ποια σχέση είχε ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου, απάντησε:

«Δεν γνωρίζω τη σχέση του κ. Παππά με τον  κ. Αρτεμίου».

Ο υπουργός επικρατείας ανέφερε ότι «δεν υφίσταται υπόθεση», και επιτέθηκε σε ορισμένα ΜΜΕ για διαστρέβλωση και κατασκευασμένες ειδήσεις.

Ειδικά για την γ.γ. κατά της Διαφθοράς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρουσίασε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η κ. Ξεπαπαδέα είχε παραιτηθεί από το ΔΣ της εταιρείας, με την οποία την συνδέουν δημοσιεύματα.

«Δεν βλέπω κάτι μεμπτό» είπε ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στην άσκηση των δικηγορικών καθηκόντων της κ. Ξεπαπαδέα και αναρωτήθηκε πως τα «λαγωνικά» της δημοσιογραφίας δεν βρήκαν το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η ίδια είχε αποχωρήσει πολύ κάτι πριν από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Για τις επιθέσεις που δέχεται η γ.γ. κατά της Διαφθοράς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως για να γίνεται στόχος, «κάτι καλό έχει κάνει» και διαβεβαίωσε πως θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα στη θέση της.

Επανέλαβε πως όσο και να ψάχνουν ορισμένοι δεν θα βρουν σε αυτή την κυβέρνηση τίποτα μεμπτό και τίποτα που να λειτουργεί σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Στο ερώτημα, εάν η κυβέρνηση «βλέπει σχέδιο πολιτικής υπονόμευσης», ο κ. Τζανακόπουλος αρνήθηκε να μπει σε σεναριολογία, όπως είπε, και έθεσε το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση, όπως είπε, σημειώνοντας πως κάθε φορά που εμφανίζεται ένα σκάνδαλο, όπως για παράδειγμα το ΚΕΕΛΠΝΟ, τη Novartis εμφανίζεται στο δημόσιο διάλογο ….θέμα Πετσίτη.

Ακόμα, όπως πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας, και όταν η χώρα βγαίνει στις αγορές με επιτυχία, εμφανίζεται ο κ. Πετσίτης ή δήθεν ηθικό ζήτημα με τη γ.γ. Κατά της Διαφθοράς.

«Πρόκειται για κατασκευασμένες ειδήσεις που έρχονται για αντιπερισπασμό στα πραγματικά σκάνδαλα. Ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ποια πολιτική δύναμη φιλοξενούσε στις τάξεις του τους καταδικασμένους Μαντούβαλο και Παπαγεωργόπουλο, ξέρουν ποιοι χάρισαν εκατομμύρια στις φαρμακευτικές» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στη ΝΔ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή