Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο διεθνές κίνημα BDS για καμπάνιες μποϊκοτάζ, απόσυρσης επενδύσεων και κυρώσεων κατά του Ισραήλ, ο Ρότζερ Γουότερς (φωτ.) κάλεσε την Κατερίνα Ντούσκα να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ. Σε σύντομο βίντεο που αρχίζει με τον ίδιο να μιλάει στα ελληνικά, το ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd υπογράμμισε την ανάγκη να πάρει κάποιος από τους φετινούς συμμετέχοντες θέση εναντίον της πολιτικής που εφαρμόζει το Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων. Ρώτησε την Ελληνίδα εκπρόσωπo για τον διαγωνισμό εάν θα είναι αυτή «η μία» («Are you the one? »).

(…) Ηγέτες, ηθοποιοί, μουσικοί και σκηνοθέτες απαρτίζουν τη λίστα των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή, που εξέδωσε το περιοδικό Time. Η παρουσία γυναικών στη λίστα σπάει φέτος κάθε ρεκόρ. Σύμφωνα με το περιοδικό, η ηθοποιός Σάντρα Ο, η Lady Gaga, η Εμίλια Κλαρκ και η Γκλεν Κλόουζ είναι μεταξύ των πιο επιδραστικών ατόμων για το 2019.

(…) Πέντε ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας σε εξέλιξη (Works in Progress) θα παρουσιαστούν στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου στο πλαίσιο του τμήματος Marché du Film στο Φεστιβάλ Καννών. Ανάμεσα στις συμμετοχές βρίσκεται το δράμα «Winona», σε σκηνοθεσία The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης). Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 14-25 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή