«Συγγνώμη» από Amazon για τη διαρροή του 2ου επεισοδίου του Game of Thrones

«Συγγνώμη» από Amazon για τη διαρροή του 2ου επεισοδίου του Game of Thrones

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Συγγνώμη» αναγκάστηκε να ζητήσει η Amazon επειδή το 8ο επεισόδιο της σειράς Game of Thrones ανέβηκε στην πλατφόρμα της προτού μεταδοθεί τηλεοπτικά από την HBΟ, εξαιτίας ενός λάθους.

Το δεύτερο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου της σειράς δεν έπρεπε, κανονιοκά, να μεταδοθεί πριν από το απόγευμα της Κυριακής.

«Συγγνώμη» από Amazon για τη διαρροή του 2ου επεισοδίου του Game of Thrones-1

Αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν διαθέσιμο σε κάποια μέλη της Prime υπηρεσίας της Amazon αρκετές ώρες προτού λήξει η διορία.

«Ζητούμε συγγνώμη επειδή για μικρό χρονικό διάστημα,  συνδρομητές μας στη Γερμανία είχαν πρόσβαση στο δεύτερο επεισόδιο του όγδοου κύκλου της σειράς  «Game of Thrones», δήλωσε εκπρόσωπος της Amazon και πρόσθεσε: «Ήταν ένα λάθος, το οποίο αποκαταστάθηκε».

«Συγγνώμη» από Amazon για τη διαρροή του 2ου επεισοδίου του Game of Thrones-2

Αποτέλεσμα της διαρροής ήταν  στο διαδίκτυο να αρχίσουν να εμφανίζονται τα -ενοχλητικά για τους οπαδούς της σειράς- spoilers.

Κάποιοι πάντως διασκέδασαν με τη διαρροή, όπως η τραγουδίστρια Mariah Carey, που προετοίμασε τους ακόλουθούς τους ότι  πρόκειται να αναρτήσει μερικά πολύ σημαντικά «spoilers», προτού τελικά ανεβάσει απλά μία φωτογραφία στον Σιδηρούν Θρόνο.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που περιεχόμενο του Game of Thrones διαρρέει online –το προηγούμενο στην πλατφόρμα DirecTV Now, τέσσερις ώρες νωρίτερα του επιτρεπομένου.

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή