Το ΑΠΕ διαστρέβλωσε τα λόγια του Ν. Παππά για τον Πετσίτη και έστειλε διόρθωση μετά τις αντιδράσεις

Το ΑΠΕ διαστρέβλωσε τα λόγια του Ν. Παππά για τον Πετσίτη και έστειλε διόρθωση μετά τις αντιδράσεις

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε λάθος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων οφείλεται η φράση που αποδόθηκε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, για τον Μανώλη Πετσίτη, και αφορούσε την υπουργοποίηση του, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι και αφού η τοποθέτηση του Νίκου Παππά πήρε διαστάσεις στα ηλεκτρονικά Μέσα, το ΑΠΕ με νέο του τηλεγράφημα, «διόρθωσε» τη φράση εξηγώντας ότι έγινε λάθος στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης που παραχώρησε αργά το βράδυ της Τρίτης στην κρατική τηλεόραση.

«Στο τηλεγράφημα με τίτλο: «Ν. Παππάς στην ΕΡΤ: Ηθικός πολυτραυματίας ο κ. Μητσοτάκης. Ο πλούτος της οικογένειας δεν δικαιολογείται από τις βουλευτικές αποζημιώσεις», που μεταδόθηκε στις 8.17 π.μ., εκ παραδρομής και λόγω λάθους στην απομαγνητοφώνηση αποδόθηκε στον υπουργό η φράση «ήταν κοντά μας για ένα διάστημα, πήρε τη δική του πορεία με τις δικές του επιλογές. Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει υπουργική θέση που ποτέ δεν πήρε», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΑΠΕ, παραθέτοντας ότι η ορθή φράση ήταν η εξής:

«Ήταν κοντά μας για ένα διάστημα, πήρε τη δική του πορεία με τις δικές του επιλογές. Όταν γίναμε κυβέρνηση το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να πάρει μια κανονική, τυπική θέση δίπλα μου ή σε κάποιον υπουργό. Κι αυτό το πράγμα δεν συνέβη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή