Έγκλημα στο Γουδί: Η κόρη σκότωσε τη μητέρα της

Έγκλημα στο Γουδί: Η κόρη σκότωσε τη μητέρα της

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία 68χρονη γυναίκα – η κόρη του θύματος – αποκαλύφθηκε ότι είναι η δράστις της δολοφονίας της 92χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε από διερχόμενους χθες το απόγευμα σε πεζοδρόμιο στο Γουδί

Η σορός βρέθηκε τυλιγμένη σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα και, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της ηλικιωμένης είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση.

Η 68χρονη γυναίκα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς τη δολοφονία της μητέρας της και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η δράστις υποστήριξε, ότι σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της γιατί έπασχε από άνοια και δεν άντεχε άλλο να την βλέπει να υποφέρει.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή