Δημοσκόπηση Fox News: Πίσω από Μπάιντεν, Σάντερς και ακόμη τρεις Δημοκρατικούς ο Τραμπ

Δημοσκόπηση Fox News: Πίσω από Μπάιντεν, Σάντερς και ακόμη τρεις Δημοκρατικούς ο Τραμπ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται πίσω από πέντε Δημοκρατικούς, μεταξύ των οποίων ο Τζον Μπάιντεν, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ο πρώην αντιπρόεδρος υπό τον Μπαράκ Ομπάμα λαμβάνει ποσοστό 49% στην πρόθεση ψήφου έναντι 39% για τον πρόεδρο Τραμπ μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους, οι οποίοι ερωτήθηκαν στο σύνολο της χώρας.

Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, που έχει ριχθεί στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, συγκεντρώνει επίσης ποσοστό 49% στο εικονικό δίδυμο για τις προεδρικές εκλογές με τον Ρεπουμπλικάνο δισεκατομμυριούχο, που εξασφαλίζει σε αυτήν την περίπτωση το 40%, στο πλαίσιο της δημοσκόπησης με όριο σφάλματος +-3%.

Οι γερουσιάστριες Ελίζαμπεθ Ουόρεν και Καμάλα Χάρις όπως και ο δήμαρχος του Σάουθ Μπεντ (Ιντιάνα) Πιτ Μπούτιτζεγκ προηγούνται επίσης του Τραμπ με διαφορά μία ή δύο μονάδων.

Η δημοσίευση αυτής της έρευνας από το συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο, που προτιμά να παρακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, έγινε 500 ημέρες από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου του 2020. Διενεργήθηκε το διάστημα 9ης και 12ης Ιουνίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για μια δεύτερη θητεία στον αμερικανικό προεδρικό θώκο σε μια συγκέντρωση την Τρίτη στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή