Στον «αέρα» το ντιμπέιτ των αρχηγών

Στον «αέρα» το ντιμπέιτ των αρχηγών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον «αέρα» είναι πλέον το τηλεοπτικό ντιμπέιτ, με τον ίδιο το πρωθυπουργό να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη διεξαγωγή του, που έχει οριστεί για την 1η Ιουλίου. Ο λόγος είναι πως στις 30 Ιουνίου έχει οριστεί έκτακτη Σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την εκλογή νέου προέδρου της Κομισιόν.

Η εν λόγω διαδικασία, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, μπορεί να πάει μέχρι τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου, κάτι που κάνει εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του πρωθυπουργού στην τηλεμαχία.

«Μπορεί να βγω με Skype από τις Βρυξέλλες», είπε χαριτολογώντας ο κ. Τσίπρας. Σημειώνεται πως σε επικοινωνία της Κουμουνδούρου με τη Ν.Δ. προτάθηκαν εναλλακτικά άλλες ημερομηνίες – η Ν.Δ. δέχθηκε μία απ΄αυτές, την 27η Ιουνίου, αλλά και την 28η Ιουνίου, που προτάθηκε από άλλο κόμμα.

Ωστόσο, ενώ ολοκληρώθηκε σχετικός κύκλος επαφών, δεν έχει καταστεί δυνατόν να βρεθεί ημερομηνία στην οποία συμφωνούν και τα πέντε κόμματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή