Inform Π. Λύκος: +10% τα ενοποιημένα μεγέθη

Inform Π. Λύκος: +10% τα ενοποιημένα μεγέθη

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξημένα κατά 10% αναμένεται να διαμορφωθούν τα ενοποιημένα οικονομικά μεγέθη της «Infom Π. Λύκος» για την τρέχουσα οικονομική χρήση, σε σχέση με την παρελθούσα οικονομική χρήση.

Το 2001 η εταιρεία ολοκλήρωσε το επενδυτικό της πρόγραμμα συνολικού ύψους 8,3 δισ. δραχμών. Παράλληλα ο Ομιλος πέτυχε ρυθμούς αύξησης των θέσεων εργασίας κατά 20% που είχε ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή της μητρικής εταιρείας στο δείκτη GrowthPLus 500 των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ευρωπαϊκών εταιρειών.

Ταυτόχρονα η εταιρεία εισήλθε με επιτυχία σε νέα προϊόντα, όπως είναι τα προγράμματα πελατειακής πίστης (Loyalty Schemes), υλοποιώντας το πιο σύνθετο πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, το Smart Club της Shell, το οποίο και διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου. Ακόμη η «Inform Π. Λύκος» ανέλαβε τη διαχείριση του μεγαλύτερου προγράμματος loyalty που αφορά την κάρτα του A-B Βασιλόπουλου η οποία αριθμεί 1,5 εκατομμύρια μέλη.

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων στις 8 Ιανουαρίου του 2002 ενέκρινε το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο. Τα μέλη είναι τα εξής: Παναγιώτης Λύκος, πρόεδρος, Νίκος Λύκος, αντιπρόεδρος και δ/νων σύμβουλος και μέλη: Δημήτρης Δασκαλόπουλος (πρόεδρος Δέλτα Συμμετοχών), Κυριάκος Μητσοτάκης (διευθύνων σύμβουλος Εθνικής Κεφαλαίου και Συμμετοχών), Ιων Σιώτης (πρόεδρος Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών), Πάρης Κοκορότσικος (διευθύνων σύμβουλος Ευρωσύμβουλοι) και Γιώργος Μακρής, γενικός διευθυντής της Inform Π. Λύκος. Επίσης το σώμα των μετόχων για λόγους στρογγυλοποίησης με το ευρώ, ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 30,847 εκατ. δραχμές, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού διά μέσου αύξησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 155 δραχμές σε 156,745 δραχμές ή διάθεσης 1.900 δραχμές εκάστη.Α. N.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή