Προσωπική επιλογή Μαρκαριάν ο Γήττας

Προσωπική επιλογή Μαρκαριάν ο Γήττας

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικρός το δέμας, μεγάλος σε αξία σύμφωνα με τον Μαρκαριάν, ο ύψους μόλις 1.55 μ. Ξενοφών Γήττας είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Σε αιφνιδιαστική συνάντησή τους αργά την Τρίτη το βράδυ, ο Αγγελος Φιλιππίδης συμφώνησε με τον Μάνθο Κολέμπα για τη μεταγραφή του 25χρονου μέσου και δεν απομένουν παρά τα τυπικά για τις ανακοινώσεις. Πλην απροόπτου, ο Γήττας θα παίξει την Κυριακή το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Παιανία. Είναι προσωπική επιλογή του Μαρκαριάν και το κόστος της μεταγραφής δεν είναι υψηλό (περίπου 180 χιλ. ευρώ). «Παιχνίδι» γίνεται και με τον Κουλουχέρη. O Παναθηναϊκός θέλει να τον δώσει δανεικό στον ΟΦΗ να «ψηθεί» και να πάρει τον Κώτσιο, αλλά τόσο ο νεαρός αμυντικός όσο και ο ιδιοκτήτης της Προοδευτικής, Γιάννης Καρράς, επιθυμούν μεταγραφή απ’ ευθείας στους «πράσινους». Αν αποκτηθεί ένας από τους Κώτσιο ή Κουλουχέρη, ο Παναθηναϊκός θα αφήσει ελεύθερο τον Βόκολο, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ.

Με την απόκτηση του Γήττα, ελάχιστος χώρος έμεινε για τον Μπουτ ή τον Τσάρτα. O Ρώσος μέσος άφησε καλά στοιχεία χωρίς να εντυπωσιάσει στο «ανάμικτο» παιχνίδι με τη Μαρκό, αλλά δεν έπεισε τον Μαρκαριάν πως είναι έτοιμος να παίξει σε άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο. Εχει μερικά κιλά παραπάνω, είναι ακριβός, έχει και κακό όνομα όσον αφορά στην εξωγηπεδική του ζωή, άρα θεωρείται απίθανο να προχωρήσει η μεταγραφή, παρότι θεωρείται προικισμένος. O Τσάρτας είναι ακόμα στην αναμονή, αλλά το θέμα του μάλλον δεν θα ξεκαθαρίσει γρήγορα δικαστικά και αυτό περιπλέκει την κατάσταση.

Β Θέλω πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό, δεν έχω ακούσει, όμως, τίποτα για το ενδιαφέρον του», δήλωσε ο Νταμιάν Μάνσο στην EPA ΣΠΟΡ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή