Διάψευση και καταγγελία

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H διαιτησία ρίχνει πάντα νερό στο μύλο της αμφισβήτησης και της καχυποψίας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ειδικά όταν η κούρσα του πρωταθλήματος φθάνει προς το τέλος της και η μάχη «ανάβει» για τα καλά. Το ίδιο σκηνικό συμβαίνει και τώρα. Εξι αγωνιστικές πριν από το τέλος, ήλθε η σειρά του Παναθηναϊκού να περάσει στην επίθεση για τις αποφάσεις των διαιτητών, με αφορμή τόσο αυτές του Σπυρόπουλου στο δικό του παιχνίδι με τα Γιάννινα, όσο και τις άλλες του Ζωγράφου στον αγώνα Ολυμπιακού – Αρη. Λίγες εβδομάδες πιο πριν, το σκηνικό ήταν το ίδιο, μόνο που άλλαζαν οι πρωταγωνιστές. Τότε ήταν ο Ολυμπιακός στην επίθεση για τους Βασσάρα, Τρικάλη και ο Παναθηναϊκός περιοριζόταν σε άμυνα…

Το επόμενο επεισόδιο σ’ αυτό το έργο που παίζεται χρόνια στο θέατρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ήλθε χθες, όταν ο διαιτητής Γιάννης Σπυρόπουλος πήρε την άδεια από την ΚΕΔ να υπερασπισθεί τον εαυτό του, μετά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα Στράτου Γκαρόζη, ο οποίος ισχυρίσθηκε πως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, άνοιξε κουβέντα μαζί του και του έκανε… παρατηρήσεις γιατί δεν έπεσε στην περιοχή να του δώσει πέναλτι! «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, δεν είναι άλλωστε στο στυλ μου να μιλάω με τους ποδοσφαιριστές. Δεν είπα απολύτως τίποτα για να υποθέσω πως παρερμηνεύθηκε. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιους λόγους βγήκε ο Γκαρόζης και είπε αυτά τα πράγματα», δήλωσε στην EPA ΣΠΟΡ ο κ. Σπυρόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε και τις κατηγορίες των παικτών του Παναθηναϊκού πως τους ειρωνευόταν και τους μιλούσε άσχημα.

Στην ίδια ραδιοφωνική συχνότητα μίλησε αργότερα και ο Γκαρόζης, που προσπάθησε να συμμαζέψει τα πράγματα: «H αλήθεια είναι πως ο διαιτητής μού μίλησε, αλλά δεν είπε κάτι κακό. Οταν του ζήτησα πέναλτι γιατί παρεμποδίστηκα, μου απάντησε πως αν έπεφτα, θα το έδινε αλλά από τη στιγμή που συνέχισα, άφησε πλεονέκτημα και τελείωσε η φάση. Οταν τα δήλωσα αυτά στο Star Channel, έγινε μοντάζ στα λόγια μου και βγήκε άλλο συμπέρασμα». Για την ίδια φάση, πάντως, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε πως ήταν καθαρή, δεν υπήρχε πέναλτι και δεν είπε απολύτως τίποτα στον Γκαρόζη!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή