Να αποφυλακιστεί ζητεί ο Π. Φραντζής

Να αποφυλακιστεί ζητεί ο Π. Φραντζής

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτηση για υφ’ όρον απόλυσή του απο τις φυλακές Κορυδαλλού κατέθεσε χθές στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιώς ο Παναγιώτης Φραντζής ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης επειδή στις 24 Ιουνίου του 1987 είχε σκοτώσει τη 18χρονη πανέμορφη συζυγό του Ζωή Γαρμανή, που την ζήλευε παθολογικά και στη συνέχεια την τεμάχισε και πέταξε τα μέλη στα σκουπίδια προκειμένου να μη γίνει γνωστή η αποτρόπαια πράξη του.

Η αίτηση του Φραντζή αναμένεται να συζητηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και αυτοπρόσωπη παρουσία του στο Συμβούλιο.

Η δολοφονία της 18χρονης έγινε γνωστή από ένα τυχαίο συμβάν? Αν την ημέρα της δολοφονίας της είχε περάσει το απορριμματοφόρο του δήμου, τα κομμάτια της άτυχης Ζωής δεν θα είχαν βρεθεί ποτέ και όλοι, ίσως, θα πίστευαν ότι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αναζητώντας μια καλυτερη ζωή, εγκαταλείποντας τη συζυγική στέγη.

Ο Φραντζής γνώρισε τη Ζωή και μέσα σε λίγους μήνες παντρεύτηκαν. Ομως, το νεαρό της ηλικίας και η έλλειψη ωριμότητας οδήγησαν το ζευγάρι σε μια συνεχή «διαμάχη» όπου οι όμορφες στιγμές διαδέχονταν τις άσχημες και το αντίθετο. Τη μοιραία ημέρα οι δυο τους διαπληκτίσθηκαν και κουβέντα στην κουβέντα ήρθαν στα χέρια και ο Φραντζής με ένα μαχαίρι στο χέρι σκότωσε τη Ζωή κατακρεουργώντας την.

Ο ίδιος, πάντως, υποστήριζε ότι η 18χρονη γυναίκα του χτύπησε ενώ πάλευαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. «Δεν την σκότωσα εγώ. Χτύπησε πάνω στον καβγά. Ο,τι έγινε μετά το έκανα για να εξαφανίσω το πτώμα γιατί πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή