«Μίκυ Μάους» 40 χρόνια μετά

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα τεύχος- γίγαντα, 548 σελίδων, που κυκλοφορεί σήμερα, το περιοδικό «Μίκυ Μάους» γιορτάζει τα σαράντα χρόνια κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο, το περιοδικό καταρρίπτει ένα παγκόσμιο ρεκόρ, της κυκλοφορίας του μεγαλύτερου περιοδικού με ιστορίες κόμικς που κυκλοφόρησε ποτέ στον κόσμο.

Ο Μίκυ, ο Ντόναλντ, ο Σκρουτζ, ο Πλούτο και όλος ο υπόλοιπος θίασος της φαντασίας του Γουόλτ Ντίσνεϊ έχουν κρατήσει παρέα στα παιδιά τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες και θα βρίσκονται όλοι στο επετειακό συλλεκτικό τεύχος. Το «Μίκυ Μάους», που παραμένει το μοναδικό εβδομαδιαίο περιοδικό που απευθύνεται στα παιδιά, πρωτοκυκλοφόρησε την 1η Ιουλίου του 1966, έχοντας στο εξώφυλλο την εικόνα του Μίκυ με μια βαλίτσα στο χέρι να επισκέπτεται την Ελλάδα. Σαράντα χρόνια αργότερα, ο Μίκυ έχει εγκατασταθεί για τα καλά, διασκεδάζοντας πολλές γενιές παιδιών με χιούμορ και ιστορίες μακριά από τα σύγχρονα πρότυπα βίας και εντυπωσιασμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή