ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΦΗ

Καμία αντίδραση για τον Γκόμεζ

Δεν υπήρξε αντίδραση από την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ στη δήλωση του Ρόναλντ Γκόμεζ σε κυπριακή εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία μπορεί να αγωνιζόταν στον ΟΦΗ αλλά ουσιαστικά ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού κι απ’ αυτόν πληρωνόταν. Αντιθέτως, ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Παπαματθαιάκης, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα όσα δήλωσε ο Κοσταρικανός επιθετικός, που τώρα αγωνίζεται στην Κύπρο. Από πλευράς Παναθηναϊκού, η απάντηση είναι ότι «ποτέ η ΠΑΕ δεν σχολιάζει δηλώσεις ποδοσφαιριστών». Στα αγωνιστικά, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στις (διπλές) προπονήσεις, μετά από διήμερο ρεπό, ενώ θα περάσουν και από εργομετρικές εξετάσεις. Σήμερα επιστρέφει από τη Γερμανία ο Ράινερ Μάουρερ. Το Σάββατο θα γίνει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου

ΙΩΝΙΚΟΣ

Αισιοδοξία για καλή πορεία

«Αν πιστέψουμε στους εαυτούς μας, θα κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο και θα φτάσουμε ψηλά την ομάδα», τόνισε ο Γιώργος Πουλόπουλος με χθεσινές του δηλώσεις που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ομάδας της Νίκαιας. Και πρόσθεσε: «Ο Ιωνικός διαθέτει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μπορεί φέτος να κάνει μια πολύ καλή πορεία, μένοντας μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και στους έξι αγώνες που έχουμε δώσει για το φετινό πρωτάθλημα είχαμε πολύ καλή απόδοση και το πιο σημαντικό είναι ότι σε όλα αυτά τα ματς ήμαστε πρωταγωνιστές. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες εντός έδρας, με το Αιγάλεω και τον Ατρόμητο, από τους οποίους πρέπει να πάρουμε έξι βαθμούς».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επανέρχεται ο Πόζα

Ο Ζολτ Πόζα ήταν ο μοναδικός απών από τη χθεσινή προπόνηση λόγω τενοντίτιδας, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και σήμερα αναμένεται να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. «Στόχος μας είναι να μείνουμε ατιμώρητοι ώς το τέλος», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Τζώτζογλου, σχολιάζοντας το γεγονός πως ο Εργοτέλης είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει καθίσει μέχρι στιγμής στο σκαμνί του αθλητικού δικαστή.

ΛΙΛ

«Εδεσε» τρεις παίκτες

Τα συμβόλαια τριών ποδοσφαιριστών επέκτεινε χθες η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καντέρ Κεϊτά, 25 χρόνων, διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2010, ο Ζαν Ιλ Μακούν, ο οποίος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες και είναι διεθνής με την εθνική του Καμερούν ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο και ο Πίτερ Οντεμβινγκί μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές συγκαταλέγονται στα βασικά πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Κλοντ Πιελ, ο οποίος άλλωστε είχε δώσει και την έγκρισή του για να προχωρήσουν οι ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT