Πισω απο τις Καμερες

2' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν και όρια

Ξεπέρασε τα όρια ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Καραγκιόζης» ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο άνθρωπος, που, ως αρχηγός, σήκωσε το 1996 το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Η εφημερίδα της οικογένειάς του, δε, είχε αρχίσει τις προκλήσεις από την ημέρα του αγώνα. Και χθες οι απρέπειες προς τον προπονητή του Ολυμπιακού ΚΑΙ της εθνικής ομάδας συνεχίστηκαν από το ίδιο βήμα. Αλλά, εδώ, όταν ανέλαβε ο Γιαννάκης τον Ολυμπιακό, κατέβασαν από το γήπεδο του ΟΑΚΑ την αφίσα που τον εικόνιζε από το Ευρωπαϊκό του 1996. Μετά, θα φταίνε οι φανατικοί οπαδοί για ό,τι συμβεί στη σειρά των τελικών της Α1… Ν. Α. Κων.

Πρόβλημα με τον προπονητή

Προς κύριο Λιανό, ενταύθα: Ακόμα και σήμερα το πρωί, πριν από το τζάμπολ του δεύτερου αγώνα του μικρού τελικού στα πλέι οφ μπάσκετ, πρέπει να ανανεώσετε άμεσα και για τα επόμενα πέντε χρόνια το συμβόλαιο του Νέναντ Μάρκοβιτς. Για να μη χαθεί ο Βόσνιος προπονητής που μαθαίνει στου «κασίδη το κεφάλι» και στον καθοριστικότερο αγώνα του Πανιωνίου, στη φετινή χρονιά, ηττήθηκε από το ρωμαλέο Μαρούσι, που παίζει στα πλέι οφ με «σπασμένα φρένα». Για να δουν ξανά οι φίλαθλοι του Πανιωνίου να «συλλαμβάνεται»… αδιάβαστος ο προπονητής της ομάδας τους απέναντι στην άμυνα ζώνης, που ξεκούραζε τους παίκτες του Αμαρουσίου, και αντί να «ανοίξει» το παιχνίδι, έπαιζε στον ρυθμό του Αμαρουσίου.

Να ξέρει ο κόσμος

Για να αφήσει εκτός αγώνα τον «ζεστό» Σάκοτα στα τελευταία τρία λεπτά, όταν και κρίθηκε το παιχνίδι. Για να καταλάβει -επιτέλους- ο κόσμος ποια ήταν τα κριτήρια της αντικατάστασης του Γκέκου από τον Μάρκοβιτς και ποιες ήταν οι διαφορές που προσδοκούσε η διοίκηση του Πανιωνίου. Ακόμα κι αν σήμερα ο Πανιώνιος νικήσει στην έδρα του Αμαρουσίου και ισοφαρίσει σε 1-1, δεν υπάρχει ουδείς στη Νέα Σμύρνη και στα περίχωρα της, που να μη βλέπει με «μισό μάτι» τον κατά τ’ άλλα συμπαθέστατο Νέναντ. Γ. Β.

Τώρα θα καταλάβουν

Για κάποιους που δεν καταλάβαιναν ή ήθελαν να μην καταλαβαίνουν, πριν από 4 μήνες, το θέμα Γιαννάκη και εθνικής ομάδας και της παράλληλης παρουσίας του στον πάγκο του Ολυμπιακού, άρχισε μόλις στον πρώτο τελικό των πλέι οφ, με τις αντιδράσεις του «δράκου» προς τους διαιτητές, τις ύβρεις που άκουσε προς το πρόσωπό του, αλλά και τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό που του έγινε, από… μικροφώνου και τα επίσημα χείλη των διοικούντων τον ΠΑΟ. Οτι θα έφτανε μέχρι εδώ το πράγμα, δεν το έβλεπαν αυτοί οι «κάποιοι» που έλεγαν, χωρίς δεύτερη σκέψη, ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ας σκεφτούν τώρα αυτοί οι κάποιοι, πως οι τελικοί των πλέι οφ μόλις άρχισαν και έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους… Γ. Β.

Και στη Εurovision

Το… άγγιγμα του Μίδα έχει ο Γεβγκένι Πλούσενκα. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ πρόσθεσε μια ακόμα διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό του. Χορεύοντας δίπλα στον Ντίμα Μπίλαν, βοήθησε τον Ρώσο τραγουδιστή να κερδίσει την πρωτιά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. O Πλούσενκα θεωρείται από τους κορυφαίους αθλητές και έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ισχυρή στήρξη

Εναν ακόμη υποστηρικτή από τον χώρο του αθλητισμού είχε ο Ντίμα Μπίλαν. Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος βοήθησε σε πολλούς τομείς τον Ρώσο τραγουδιστή. Ισως η πρωτιά στην Eurovision να… παρηγορήσει τον μεγιστάνα για την απώλεια του τίτλου στο Τσάμπιον Λιγκ.Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT