Δεν χτύπησε το ξυπνητήρι πολλών iPhone

Δεν χτύπησε το ξυπνητήρι πολλών iPhone

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και κακός οιωνός. Το ξυπνητήρι πολλών τηλεφώνων iphone, εφόσον είχε ρυθμιστεί να χτυπήσει την πρώτη ή τη δεύτερη ημέρα της νέας χρονιάς, σίγησε, με αποτέλεσμα η μπλογκόσφαιρα αλλά και το Facebook, το Τwitter και γενικώς το Διαδίκτυο να γεμίσουν από αναρτήσεις χρηστών που διαμαρτυρήθηκαν ότι το αγαπημένο τους τηλέφωνο τούς έκανε να χάσουν τις προγραμματισμένες τους πτήσεις, σημαντικά ραντεβού, να μείνουν στο κρεβάτι ή να φτάσουν στη δουλειά καθυστερημένοι και όλα αυτά την πρώτη εργάσιμη ημέρα της νέας χρονιάς.

Η κατασκευάστρια εταιρεία δεν άργησε να παραδεχθεί το πρόβλημα, το οποίο, μάλιστα, δεσμεύθηκε ότι θα είχε επιλύσει ώς χθες, κάτι που δεν φαίνεται να κατάφερε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί δεν χτύπησαν τα ξυπνητήρια του iphone. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι από το πρόβλημα επηρεάστηκαν τα iphone 4 όπως και παλιότερα μοντέλα που ωστόσο είχαν υποστεί αναβάθμιση του λογισμικού τους. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι παρόμοιο πρόβλημα είχαν παρουσιάσει αυτά τα τηλέφωνα και τον Νοέμβριο, με την αλλαγή της ώρας σε κάποια κράτη. Και πάλι πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν ότι καθυστέρησαν να πάνε στην εργασία τους ή έχασαν τις πτήσεις τους ή σημαντικά ραντεβού.

«Γνωρίζουμε ότι υπήρξε πρόβλημα με τα ξυπνητήρια κάποιων τηλεφώνων που κατασκευάζονται από την Αpple και που είχαν ρυθμιστεί να χτυπήσουν την πρώτη ή τη δεύτερη ημέρα του νέου χρόνου» φέρεται να δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας Νάταλι Χάρισον σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του εξειδικευμένου για τα προϊόντα της Αpple περιοδικού MacWorld. «Οι πελάτες μας μπορούν χωρίς φόβο να ρυθμίσουν τα ξυπνητήρια τους για την 3η Ιανουαρίου» συνέχισε η εκπρόσωπος της εταιρείας.

Σύμφωνα, όμως, με πολλούς χρήστες στην Ασία, η Apple δεν τήρησε τη δέσμευσή της και τα ξυπνητήρια σίγησαν και την πρώτη εργάσιμη ημέρα του χρόνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή