ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Gόλfω Director’s cut»

Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την έκδοση της «Γκόλφως» σε gothic manga, η τελική εκδοχή της παράστασης «Gόλfω Director’s cut» σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα παρουσιάζεται απόψε στο Principal Club Theater του «Μύλου» (Γ. Ανδρέου 56), στο πλαίσιο του «The Golfo Project Party». Ωρα έναρξης 7 μ.μ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Αντρέι Ταρκόφσκι

Χανιά

Με την ταινία «Τα παιδικά χρόνια του Ιβάν» (1962) του Αντρέι Ταρκόφσκι συνεχίζεται το πανόραμα αντιφασιστικού κινηματογράφου, που διοργανώνει ο σύλλογος «Οι φίλοι των γραμμάτων». Η υπόθεση του φιλμ εκτυλίσσεται εν μέσω του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με ήρωα τον δωδεκάχρονο Ιβάν, που χάνει την οικογένειά του και κατατάσσεται στον σοβιετικό στρατό. Αύριο στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ (Νεάρχου 23).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Αrmée d’Οrient»

Θεσσαλονίκη

Εως τις 3 Μαρτίου συνεχίζεται η έκθεση «Η Armée d’Orient στα Βαλκάνια: Αρχαιολογικά τεκμήρια ενός νοσοκομείου στη Θέρμη» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Τα κατάλοιπα μιας νοσοκομειακής εγκατάστασης της Γαλλικής Στρατιάς της Ανατολής στη Θέρμη Θεσσαλονίκης αποκαλύπτουν πτυχές της ιστορίας της πόλης στη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Αντώνης Παπαδόπουλος

Πάτρα

Ατομική έκθεση του εικαστικού Αντώνη Παπαδόπουλου με τίτλο «Αllegoria» φιλοξενείται έως τις 2 Φεβρουαρίου στην γκαλερί Cube (Μιαούλη 39).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Τhe Great Gig

Θεσσαλονίκη

Ενα οπτικοακουστικό αφιέρωμα στους Pink Floyd, με επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας τους, παρουσιάζει το συγκρότημα The Great Gig απόψε και αύριο στις 9.30 μ.μ. στο Θέατρο Αυλαία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή