Η Beyoncé οικογενειακώς στον Λευκό Οίκο

Η Beyoncé οικογενειακώς στον Λευκό Οίκο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σχέση φιλίας που συνδέει την προεδρική οικογένεια των ΗΠΑ με τη «βασιλική» οικογένεια της showbiz είναι γνωστή.

Η Μισέλ Ομπάμα, συνοδευόμενη από τις κόρες της, έδωσε το παρών στην πρώτη συναυλία της Beyoncé μετά τη γέννηση της Μπλου Αϊβι  και, επιπλέον, η σταρ τραγούδησε στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου για τη δεύτερη θητεία του. Για να μην μιλήσουμε για την υποστήριξη που οι δύο σταρ προσέφεραν στον Μπάρακ Ομπάμα στη διάρκεια της εκστρατείας για την επανεκλογή του, η οποία δεν είχε προηγούμενο στα χρονικά των αμερικανικών εκλογικών αναμετρήσεων.

Ετσι, όταν ο πρόεδρος ζήτησε από την τραγουδίστρια να τραγουδίσει στο πάρτι για τα πεντηκοστά γενέθλια της πρώτης κυρίας, η Beyoncé, μαζί με τον Τζέι Ζ και την κόρη τους, επιβιβάστηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο με κατεύθυνση στην Ουάσινγκτον. Της μίνι συναυλίας διάρκειας 30 λεπτών, προηγήθηκε ξενάγηση των δύο σταρ και της Μπλου Αϊβι στις άιθουσες του Λευκού Οίκου, η οποία απαθανατίστηκε από την Beyoncé προς τέρψιν των θαυμαστών της στο διαδίκτυο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή