Γάμοι και χαρές του Σεπτέμβρη!

Γάμοι και χαρές του Σεπτέμβρη!

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και να, κύκνοι αστραφτεροί με τα λευκά «σινιέ» νυφικά τους τα κοριτσάκια που ξέραμε, με τα σιδεράκια στα δόντια, να κρατούν από το χέρι τον αγαπημένο τους, που κι αυτός είχε γρατζουνισμένα γόνατα και το σχολικό σακίδιο γεμάτο με CD της ροκ. Βέβαια, από τότε έως τώρα, μεσολάβησαν τα χρόνια των λαμπρών σπουδών και μετά ήρθε ο έρωτας και η χαρούμενη κατάληξη, ο θρησκευτικός γάμος με τους περήφανους και συγκινημένους γονείς, τους γελαστούς κουμπάρους και συγγενείς και φίλους. Κάθε γονιός που σέβεται την παράδοση κάνει στις χαρές των παιδιών του γλέντι με φαγοπότι. Στις μέρες μας έγινε δεξίωση με χορευτικό δείπνο, σε λευκές μεταξωτές σκηνές, που κρατούν μακριά την, απρόσκλητη, βροχή. Αυτόν τον Σεπτέμβρη, ο Τήλεφος, με την πολύτιμη ιδιότητα του οικογενειακού φίλου, παρέστη σε δύο δεξιώσεις που έδωσαν, αντίστοιχα, για τους γάμους των παιδιών τους Ντόρας Πάλλη και Παναγιώτη Σιούτου, ο Νίκος και η Φάνη Πάλλη (Πετραλιά) και το ζεύγος Βασιλείου Σιούτου, στην Εκάλη, στη συγγενική εξοχική έπαυλη Ευσταθίου Παπαγιάννη, μεταμορφωμένη σε μαγική σκηνή, φωτισμένη με λαμπάδες και προβολείς, με τη θεία της γλυκιάς νύφης, την κ. Τίτη Ψιλάκη-Πετραλιά, να ‘χει το πρόσταγμα στον όλο διάκοσμο με βοηθό την κόρη της Νίνα. Στη δεξίωση αυτή, που είχε πολύ νεοδημοκρατικό κόσμο, το «πρόσωπο της βραδιάς» ήταν, αδιαφιλονίκητα, η κ. Νατάσσα Καραμανλή που είχε έρθει με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και τη σύζυγό του Μάρα Ζαχαρέα, γιατί ο πρόεδρος της Ν.Δ. και σύζυγός της περιόδευε στις Κυκλάδες. Κι επειδή το έθιμο θέλει όλους τους καλεσμένους να χορεύουν στο γάμο, χόρεψε ένα συναρπαστικό βιεννέζικο βαλς με καβαλιέρο τον κ. Βαγγέλη Χρόνη, στις στροφές του, τα φλας ό,τι πρόλαβαν, πήραν!

Κτήμα Νάσιουτζικ, φωτισμένο με πυρσούς, με 800 καλεσμένους για τον γάμο του Σπήλιου Μανιά με την Αννα Ροκοφύλλου και καλεσμένους και από τις δύο μεγάλες παρατάξεις, όπως είναι φυσικό, γιατί η όμορφη νύφη είναι η κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Ροκόφυλλου και της Ελσας, ενώ οι γονείς του γαμπρού, ο Πάνος και η Δανάη Μανιάμ είναι οικογενειακοί φίλοι του προέδρου και της κυρίας Κώστα Μητσοτάκη. Γεμάτα τα τραπέζια από υπουργούς, νυν (Γιάννος Παπαντωνίου, Γιώργος Δρυς) και πρώην Μιχάλης Σταθόπουλος, Θεόδωρος Πάγκαλος), υποψήφιους δημάρχους, Ντόρα Μπακογιάννη με Ισίδωρο Κούβελο, και Χρήστος Παπουτσής. Το ενδιαφέρον των φλας συγκέντρωσαν ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας κ. Ραχμή Κοτς με την ξανθή γυναίκα του Σούζαν και η αδελφή του Σεβγκί, που τα ρουμπίνια της έμοιαζαν βγαλμένα από τις βιτρίνες του «Τοπ Καπί». Ηρθαν με το δικό τους «τζετ» για τον γάμο και τη δεξίωση κι έφυγαν αμέσως μετά. Μερικές φωτογραφίες, με επίκεντρο τη χαρά των νεονύμφων και των δικών τους, χωρίς πολιτική ή κοσμική χροιά. Με τις ευχές της στήλης: να ζήσουν, κάθε ευτυχία!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή