Στο χειρουργείο ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Τάσος Μητσόπουλος

Στο χειρουργείο ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Τάσος Μητσόπουλος

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος υποβάλεται σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις των γιατρών, ο κ. Μητσόπουλος υπέστη πολλαπλά καρδιακά επεισόδια και η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή, καθώς παρέμεινε λιπόθυμος επι 25 λεπτά στο υπουργικό γραφείο του, πριν γίνει αντιληπτό το πρόβλημα.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, τηρείται συνεχώς ενήμερος για την κατάσταση της υγείας του κ. Μητσόπουλου και αναζητεί πτήση να επιστρέψει στην Κύπρο. Για το λόγο αυτό άλλωστε ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακυρώθηκε, επίσης, η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, στο πλαίσιο της οποίας ο υπουργός Άμυνας θα είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τα μέλη της, δεδομένου ότι ανέλαβε τα νέα του καθήκοντά του μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Τηλεφωνική επικοινωνία, είχε ο Αντώνης Σαμαράς από τις Βρυξέλλες για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του κ. Μητσόπουλου. Ο Αντώνης Σαμαράς συνδέεται με μακρά φιλία με τον υπουργό Αμυνας της Κύπρου και μόλις έμαθε για το γεγονός έσπευσε να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή