Διευθυντής εταιρείας Bitcoin εγκατέλειψε την Κύπρο μετά από απειλές

Διευθυντής εταιρείας Bitcoin εγκατέλειψε την Κύπρο μετά από απειλές

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λουκέτο έβαλε η πολυδιαφημιζόμενη Neo & Bee που στόχο είχε να διεξάγει συναλλαγές με το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin στην Κύπρο. Ο διευθυντής της εταιρείας εγκατέλειψε την χώρα αιφνιδίως

Τοπικός τηλεοπτικός σταθμός προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον Ντάνι Μπρούστερ της εταιρείας Νeo & Bee με σκοπό να ενημερωθεί για τους λόγους της αιφνίδιας φυγής του, καθώς και για τον τερματισμό της λειτουργίας της επιιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Neo & Bee ξεκίνησε μια τεράστια διαφημιστική εκστρατεία νωρίτερα  μέσα στο έτος, αλλά σταμάτησε τις διαδικασίες στα τέλη του περασμένου μήνα.

Ο κ. Μπρούστερ ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα newsBTC πως αναγκάστηκε να διαφύγει στο εξωτερικό, αφού δέχθηκε απειλές για εκείνον και την οικογένειά του. Ωστόσο, επέμεινε πως πρόκειται για κάτι προσωρινό.

«Εφυγα από την Κύπρο προσωρινά. Δεν το έσκασα με τα λεφτά της εταιρείας ή με bitcoins», τόνισε και ολοκλήρωσε επισημαίνοντας πως έλαβε σφοδρές απειλές για την κόρη του, τις οποίες έχει καταγγείλει ήδη στις αρχές».

Εκτεθειμένοι από την όλη ιστορία είναι οι εργαζόμενοι που δεν πληρώθηκαν τον μήνα Μάρτιο και προμηθευτές της εταιρείας οι οποίοι έμειναν απλήρωτοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT