Μηνυτήρια αναφορά Γ. Καρατζαφέρη για την υπόθεση Μπαλτάκου

Μηνυτήρια αναφορά Γ. Καρατζαφέρη για την υπόθεση Μπαλτάκου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον Αρειο Πάγο μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου.

Ο κ. Καρατζαφέρης ζητεί να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε πολιτική παρέμβαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Χαράλαμπου Αθανασίου και Νίκου Δένδια στο έργο της Δικαιοσύνης σχετικά με τις προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Αφορμή για την μηνυτήρια αναφορά απετέλεσαν τα όσα είπε ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, στην υποκλαπείσα συνομιλία του με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Καρατζαφέρης ζητεί να κληθεί ο κ. Μπαλτάκος για να ερωτηθεί αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αναφέρονται στο επίμαχο βίντεο και σε αρνητική απάντηση να ερωτηθούν οι κ.κ. Σαμαράς, Αθανασίου και Δένδιας γιατί δεν κατέθεσαν μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του κ. Μπαλτάκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή