Η νέα εμμονή της Taylor Swift

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι έχουμε διπλοαγοράσει κάποια στιγμή της ζωής μας αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Από basics t-shirts μέχρι εκείνο το τέλειο τζιν μόνο και μόνο επειδή μας εφάρμοζε τέλεια, και φυσικά εκείνες τις μπαλαρίνες που ήταν τόσο βολικές και τις πήραμε σχεδόν σε όλα τα χρώματα κι ακόμα τις χαιρόμαστε.

Το ίδιο σκεπτικό φαίνεται πως εφαρμόζει και η Taylor Swift όταν της αρέσει κάτι. Μόνο που φαίνεται πως το παράκανε λιγάκι. Η νέα εμμονή της είναι τα ψηλοτάκουνα oxford shoes. Μάλιστα πιάστηκε στα πράσα να φοράει τον ίδιο τύπο παπουτσιού σε 5 διαφορετικά χρώματα!

Η Taylor Swift επιμελείται ιδιαίτερα το look της και έχει ένα μοναδικό mix κολλεγιακής, ρετρό, vintage, rockabilly και σοφιστικέ αισθητικής. Τα κόκκινα χείλη, τα καυτά σορτσάκια, οι ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά και οι στιλιστικές της επιλογές έχουν γίνει η πιο κομψή girly τάση το τελευταίο διάστημα.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τα 5 διαφορετικά oxford shoes της Taylor Swift.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή