Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο χορογράφος  και χορευτής Ισραέλ Γκαλβάν παρουσιάζει την παράσταση φλαμένκο «Lo real» από σήμερα ώς την Κυριακή στις 8.30 μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

– Αφιέρωμα  στον νομπελίστα Μεξικανό ποιητή Οκτάβιο Πας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου στις 8.30 μ.μ. στο «Poems & Crimes» (Αγίας Ειρήνης 17).

– Πρεμιέρα  της παράστασης «Mademoiselle Julie» του Στρίντμπεργκ σε σκηνοθεσία Θωμά Γκάγκα στις 9.15 μ.μ. στο Θέατρο «Φούρνος» (Μαυρομιχάλη 168).

– Εικαστικό  εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά Γ΄ έως Στ΄ Δημοτικού με θέμα «Μυρωδιές ανοιξιάτικου τοπίου» στις 10.30 π.μ. στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης (Κόδρου 9).

– Οι εκθέσεις  ζωγραφικής του Γιώργου Παπακαρμέζη με τίτλο «Under – Stand Atlas» και σχεδίων της Mαριάννας Μαλούχου με τίτλο «State of Mind» συνεχίζονται ώς τις 17 Μαΐου στην γκαλερί «Αστρολάβος – Δεξαμενή» (Ξανθίππου 11).

– Eναρξη  των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της Ενωσης Ποντίων Σουρμένων στα Σούρμενα Ελληνικού (www.sourmena.gr).

– Συνεχίζεται  ώς τις 3 Μαΐου η έκθεση του εικαστικού Marc Raymond με τίτλο «Constructions» στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών (Γλύκωνος 4).

– Το μονόπρακτο  του Δημήτρη Κεχαΐδη «To τάβλι» παρουσιάζεται από σήμερα στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων (Κυκλάδων 11) σε σκηνοθεσία των Νίκου Κουρή και Μάκη Παπαδημητρίου στις 7.30 μ.μ.

– Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου  παρουσιάζει τη σόλο περφόρμανς «Εργασία Βάκχες» στο Αλατζά Ιμαρέτ (Κασσάνδρου 91-93, Θεσσαλονίκη), στις 9 μ.μ.

– Ως τις  29 Απριλίου συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Αρμαντέιλ» του Γουίλκι Κόλινς σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη, στις 7 μ.μ. στο Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45).

– Αφιέρωμα  στον ισπανικό κινηματογράφο με προβολή της ταινίας «Pa negre» διοργανώνει η κινηματογραφική λέσχη Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στις 9 μ.μ. στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (είσοδος ελεύθερη με κράτηση στο 210-34.18.579).

– Τελευταία  παράσταση για τη θεατρική μεταφορά του διηγήματος του Βιζυηνού «Το αμάρτημα της μητρός μου» σε διασκευή και σκηνοθεσία Θωμά Καντιφέ στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» (Σατωβριάνδου 36).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή