«Εξαφάνισαν» σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του τελικού οι φίλοι του ΠΑΟ

«Εξαφάνισαν» σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του τελικού οι φίλοι του ΠΑΟ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες ήταν αρκετές για τους φίλους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να εξαντλήσουν τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους, για τον σαββατιάτικο τελικό του κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:00).

Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει πως τα 21.300 εισιτήρια βρήκαν κάτοχο, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκρισή του.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια για τον τελικό και ως εκ τούτου ο κόσμος να μην πηγαίνει άδικα στη Λεωφόρο. Αν προκύψει κάτι έξτρα είτε από επιστροφές συνδέσμων (σχεδόν απίθανο) είτε από την ΕΠΟ θα υπάρξει νέα ενημέρωση αύριο. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς μας για την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν και ζητάμε συγνώμη για όσους δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν, αν και αυτό δεν ήταν στο χέρι του Παναθηναϊκού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή