Η Beyoncé γίνεται Λονδρέζα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Beyoncé και ο Jay Z, ενώ στην αρχή έψαχναν κάποιο σπίτι στο Mayfair τελικά μετακομίζουν στο Δυτικό Λονδίνο, αφού αγόρασαν μία έπαυλη η αξία της οποίας ανέρχεται στα £5.5 εκατομμύρια.

Το ζευγάρι θα περάσει περισσότερο χρόνο στην Αγγλία αυτή τη χρονιά  κι έτσι αποφάσισε να μην ξοδεύει υπέρογκα ποσά σε σουίτες ξενοδοχείων συνεχώς, αλλά να αποκτήσει τη δική του έπαυλη. Κοντινή πηγή του ζευγαριού ανέφερε πως: «Και ο Jay Z και η Beyoncé είναι Αγγλόφιλοι κι επεξεργάζονται την ιδέα της αγοράς εδώ και περίπου δύο χρόνια. Σε προηγούμενα ταξίδια, έμεναν σε πεντάστερα ξενοδοχεία  και μία φορά είχαν νοικιάσει μία έπαυλη. Είναι λογικό να θέλουν να αποκτήσουν μία μόνιμη βάση, ώστε να ανακαλύψουν καλύτερα την περιοχή.

Το νέο τους σπίτι είναι κοντά στα καλύτερα σχολεία για την κόρη τους Blue Ivy, σε περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν μόνιμη την μετακόμισή τους.

Το ζευγάρι δεν φαίνεται να ανησυχεί για το μεγάλο ποσό της αγοράς, αφού για κάθε συναυλία στην κοινή τους περιοδεία «20-date US tour» που ανακοινώθηκε πρόσφατα θα κερδίσουν  £2 εκατομμύρια ο καθένας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή