Διώξε τη μεγαγχολία της Κυριακής

Διώξε τη μεγαγχολία της Κυριακής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την Παρασκεύη  το πρωί, για να μην πούμε από την Πέμπτη το βράδυ, έχεις μία απίστευτη χαρά που έρχεται Σαββατοκύριακο. Η χαρά αυτή όμως, μετατρέπεται σε μελαγχολία κάπου την Κυριακή μεσημέρι προς απόγευμα μόνο και μόνο στη σκέψη ότι τα ωραία τέλειωσαν και από Δευτέρα πρέπει να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις σου.

Εμείς σου δίνουμε μερικές ιδέες για να διώξεις τη μελαγχολία της Κυριακής…

Οργανώσου!

Αν κάθε Κυριακή βάζεις ένα πρόγραμμα για την εβδομάδα που έρχεται, με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρνεις να γίνονται πιο σωστά οι δουλειές σου κι έτσι την επόμενη Κυριακή που θα έρθει δε θα κάθεσαι να ασχολείσαι με τις εκρεμμότητες που άφησες την εβδομάδα που πέρασε!

Πήγαινε μία βόλτα!

Μην μιζεριάζεις μπροστά στον υπολογιστή σου χαζεύοντας στο ίντερνετ. Σήκω και βγες μια βόλτα για περπάτημα ή σινεμά. Θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα!

Κάνε μία δραστηριότητα!

Είτε είναι γυμναστήριο, τρέξιμο, χορός, είτε καθιερωμένη συνάντηση με φίλες για χαρτιά, όρισε πως κάθε Κυριακή απόγευμα θα έχεις μία  αγαπημένη δραστηριότητα για την οποία θα ανυπομονείς να φτάσει αυτή η ώρα όλη την εβδομάδα!

Και τώρα δυνάμωσε τον ήχο, βάλε στα ηχεία να παίζει αυτό το κομμάτι, εδώ και χαμογέλα! Μία υπέροχη εβδομάδα σε περιμένει!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT