Όταν η Lupita Nyong’o συνάντησε την Alek Wek

Όταν η Lupita Nyong’o συνάντησε την Alek Wek

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε μία χρονιά κατάφερε να μπει στη ζωή μας και να μας τραβήξει την προσοχή με τον πιο θετικό τρόπο. Μετά την συγκλονιστική ερμηνεία στην ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος» που της χάρησε το πρώτο της Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, η Lupita Nyong’o μας κέντρισε το ενδιαφέρον εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες και με την ιδιαίτερη ομορφιά και το στιλ της.

Αξέχαστη άλλωστε θα μείνει η εντυπωσιακή της παρουσία στη βραδιά απονομής των Όσκαρ όπου εμφανίστηκε με ένα παστέλ γαλάζιο φόρεμα από τον Οίκο Prada, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη.

Η Lupita μάλιστα αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς από το περιοδικό People και διαδέχθηκε τις Gwyneth Paltrow, Beyoncé, Jennifer Lopez και Julia Roberts, που είχαν τιμηθεί με τον ίδιο τίτλο.

Η 31χρονη ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε το πόβλημα που είχε με το χρώμα του δερματός της και το γεγονός ότι προσευχόταν στο Θεό για να την κάνει λίγο πιο ανοιχτόχρωμη. Μέχρι που μπήκε στη ζωή της μέσω ενός εξωφύλλου σε περιοδικό η Alek Wek, το πασίγνωστο μοντέλο από το Σουδάν που ήταν πρότυπο ομορφιάς για την πλούσια βαθιά σκούρα επιδερμίδα της. Η Lupita από τότε άλλαξε γνώμη για το δέρμα της. Σε μία απονομή που διοργανώθηκε από την Ένωση Έγχρωμων Γυναικών μίλησε ανοιχτά για το ζήτημα:

«Η μαμά μου υπενθύμιζε συχνά πως πίστευε ότι ήμουν όμορφη αλλά αυτό για μένα δεν ήταν παρηγοριά: Ήταν η μαμά μου, φυσικά και θα πρέπει να πιστεύει ότι είμαι όμορφη. Και τότε βγήκε στην παγκόσμια σκηνή η Alek Wek. Ένα μοντέλο που το θαύμαζαν και είχε ένα δέρμα μαύρο όπως η νύχτα, ήταν σε κάθε πασαρέλα και σε κάθε περιοδικό και όλοι σχολίαζαν το πόσο όμορφη ήταν. Ακόμη και η Oprah την αποκάλεσε όμορφη. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ο κόσμος είχε αγκαλιάσει μία γυναίκα που έμοιαζε τόσο πολύ με εμένα και την έλεγαν όμορφη. Το δέρμα μου ήταν για μένα πάντα ένα εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσω και ξαφνικά, η Oprah μου έλεγε πως δεν ήταν», λέει στην απονομή όπως βλέπουμε στο βίντεο.

Η Lupita είχε την ευκαιρία να συναντήσει το είδωλο των παιδικών της χρόνων από κοντά, να συζητήσει μαζί με την Alek Wek όλα αυτά τα ζητήματα, να την ευχαριστήσει για την αλλαγή που έκανε στη ζωή της αλλά και να της χαρίσει μία ζεστή αγκαλιά στο τέλος του βίντεο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή