Σκορπιός

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τιμόνι των εξελίξεων… 

Το ρητό «όταν θέλεις κάτι να γίνει κάν’ το μόνο σου» ταιριάζει γάντι σε όλους τους εκπροσώπους του Σκορπιού. Έτσι, αυτήν την εβδομάδα θέλεις να αναλάβεις μια κατάσταση στο χώρο της εργασίας σου, ζητώντας από τον επικεφαλής σου να είναι υπό την αποκλειστική σου ευθύνη. Κι αυτό όχι γιατί δεν έχεις ήδη πολλά πράγματα να κάνεις, αλλά για να αποδείξεις ότι μπορείς να κάνεις ακόμη περισσότερα. Ποιοι είναι οι άλλοι που θα τολμήσουν να συγκριθούν μαζί σου; Μπορείς, το ξέρεις και το αποδεικνύεις ότι είσαι νο.1 κι αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει ακόμη κι ο Θεός να κατέβει στη γη. Ένα αισθηματικό ζήτημα είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα στα φλέγοντα επαγγελματικά σου, αλλά όμως δεν είσαι σίγουρη για τα συναισθήματα σου και σε τι επίπεδο πρέπει να παραμείνει η σχέση σας.

Fortune Cookie

Σε οτιδήποτε κι αν δίνεσαι, κάνεις θαύματα. Είσαι η ήρεμη αήττητη δύναμη, αρκεί να είσαι παθιασμένη με αυτό που δίνεσαι.

Inspiration

Can't Hold Us feat. Ray Dalton. – Macklemore & Ryan Lewis

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT