Δίδυμος

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ώρα για cocooning! 

Αυτήν την εβδομάδα τα επίπεδα ενέργειας σου θα είναι ασυνήθιστα χαμηλά, κι έτσι θα πρέπει να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις όσο γίνεται. Έχεις εργαστεί σκληρά τον τελευταίο καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσεις να δρέπεις τους καρπούς της προσπάθειας σου όποιοι κι αν είναι αυτοί-δεν χρειάζεται να είσαι πάντα στην κορυφή. Πάραυτα, η καλύτερη λύση για να φτιάξει η διάθεση σου είναι η επιλεκτική εξωστρέφεια. Μην απορρίψεις μονομιάς όλες τις προτάσεις για εξόδους, απλά προτίμησε τις πιο χαλαρές και που δεν θα χρειαστεί να απορροφήσουν το maximum της ενέργειας σου. Στα ερωτικά ορισμένοι Δίδυμοι θα νιώσουν την απογοήτευση ενός νέου έρωτα να τους χτυπάει την πόρτα, και τη δύσκολη συνειδητοποίηση-απορία γιατί μια έντονη παρουσία στη συνέχεια ακολουθείται από μεγάλες σιωπές.

Fortune Cookie

Πολλά ή λίγα; Ένα ή δύο; Άσπρο ή μαύρο; Ή μήπως ασπρόμαυρο; Όσο και να προσπαθείς να ικανοποιήσεις την πολύπλευρη προσωπικότητά σου και την τρομερή περιέργειά σου, χάνεσαι μέσα σε αυτά. Η λύση είναι παν μέτρον άριστον-και πάθος!

Inspiration

Runaway – Kanye West ft. Pusha T (Extended Video Version)

https://www.youtube.com/watch?v=L7_jYl8A73g

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή