Κριός

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις πιο καλές εβδομάδες σου!

Ο Ουρανός θα σε κάνει να αμφιβάλεις τα ίδια σου τα όρια, ενώ με τη διάθεση σου σαν εκκρεμές η ψυχολογική σου κατάσταση θα ταλαντώνεται από χαλαρή και χαρούμενη σε νευρική και θυμωμένη. Και για άλλη μια φορά θα υποπέσεις στο ίδιο συμπεριφορικό πρότυπο, δηλαδή να ξεσπάς πάνω σε τρίτους και συγκεκριμένα στο ταίρι σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα νεύρα σου μιας και ο Άλλος δεν αξίζει αυτή την αντιμετώπιση από πλευράς σου. Όσοι Κριοί έχουν γεννηθεί το Μάρτιο αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντήσετε ένα άτομο που θα καταφέρει να ανταποκριθεί θετικά σε όλες σας τις προσκλήσεις-κάτι που ως γνωστόν είναι ερεθιστικό ψυχή τε και σώματι. Μην μένεις άπραγη. Η αγάπη θα μπορούσε να είναι ακριβώς δίπλα σου. Μη διστάζεις να δίνεις ευκαιρίες μιας και η περίοδος της άνοιξης είναι μια από τις πιο ιδανικές εποχές για όλους τους Κριούς.

Fortune Cookie

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αφέσου! Πλέον είναι μια περίοδος που μπορείς να αγαπήσεις και να αγαπηθείς όπως ακριβώς το φαντάζεσαι: ανεξέλεγκτα.

Inspiration

Love Me – Morandi

https://www.youtube.com/watch?v=6S0DWbKjNEQ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή