Και το όνομα αυτού…

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα supermodels του κόσμου, με σπουδαίες δουλειές, όπως αυτές για τις καμπάνιες των οίκων Calvin Klein και Guerlain, αλλά και της συλλογής παπουτσιών που η ίδια υπογράφει.  Η ρωσίδα Natalia Vodianova, στα 32 της έγινε μαμά για τέταρτη φορά και όπως είναι φυσικό είναι πανευτυχής.

Όπως ανακοίνωσε όλο περηφάνια το μοντέλο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram « Ο μικρός μας γιος Maxim, γεννήθηκε στις 2:45, 4,2 ολόκληρα κιλά και 55εκ., τιμώντας έτσι και  το όνομά του!», επισυνάπτοντας από κάτω μια φωτογραφία από το τρυφερό πατουσάκι του νεογέννητου γιού της.

Ο μικρός Maxim έρχεται τέταρτος  στη σειρά από τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια του, Victor (6 ½ χρονών),Neva(8) και Lucas (12),από την προηγούμενη σχέση της Vodianova με τον Justin Portman.

Νωρίτερα το Νοέμβριο, ο χαζομπαμπάς, Antoine Arnault, επικεφαλής της γνωστής εταιρίας  πολυτελών παπουτσιών Berluti , είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook πως «το να δώσω ένα μικρό αδερφάκι στα τρία υπέροχα παιδιά της  Natalia, ήταν κάτι που και οι δύο μας θέλαμε πολύ, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ!»

Πώς θα χάσει τα κιλά για να επιστρέψει στην κλασική σιλουέτα της; Με τον τρόπο που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

«Η μόνη δίαιτα που έχω κάνει είναι αυτή με βάση τον τύπο αίματος. Την κάνω χρόνια τώρα. Τα μεγάλα συμβόλαια πάνε στα κορίτσια που είναι υγιή», έχει δηλώσει το μοντέλο στο festival της Vogue το 2012.

Η Natalia ξεκινάει πάντα τη μέρα της πίνοντας, αμέσως μόλις ξυπνήσει, μισό λίτρο νερό για να ενυδατώσει το σώμα της και να του δώσει ενέργεια. Έπειτα κάνει λίγες ασκήσεις γυμναστικής κι ένα ντους.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δεις την φωτογραφία που ανέβασε η Natalia στο Instagram.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT