Ξανά σε θέση ανόδου η Κασσιόπη

Ξανά σε θέση ανόδου η Κασσιόπη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ επέστρεψε η Κασσιόπη στο φινάλε του πρώτου γύρου. Οι «Φαίακες» κόντρα στον Αιγινιακό από τον οποίο είχαν γνωρίσει δύο ήττες στην κανονική περίοδο, κατάφεραν να προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Τα δύο γκολ των νικητών σημείωσε ο Σκοπιανός Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ στο 28ο και 31ο λεπτό.

Στο «Καυταντζόγλειο» ο Ηρακλής ήθελε τους βαθμούς κόντρα στη Νίκη Βόλου προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την άνοδο έστω και μέσω από τον αγώνα μπαράζ. Σε μία αναμέτρηση με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ο «Γηραιός» κατάφερε να φτάσει στον στόχο του με γκολ που σημείωσε ο Σιατραβάνης στο 60ο λεπτό.

Στον Βόλο ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αναζητά λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα και να μένει μακριά από τις νίκες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Θεσσαλοί στους τελευταίους έξι αγώνες έχουν παραβιάσει μόλις μία φορά την αντίπαλη εστία και αυτή με αυτογκόλ. Απέναντι στους Κρητικούς έμειναν και πάλι στο «μηδέν» και πλέον βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα Ψαχνά, ο τοπικός Ηρακλής έδειχνε ικανός να πάρει τη νίκη που θα τον έφερνε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ακόμη πιο κοντά στην άνοδο. Προηγήθηκε με γκολ του Μπουμάλ στο 49ο λεπτό, όμως στο φινάλε ο Λύρας ισοφάρισε για τον Φωστήρα στις καθυστερήσεις.

Η επόμενη αγωνιστική (7/5): Ηρακλής Ψαχνών – Χανιά, Αιγινιακός – Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου – Κασσιόπη και Φωστήρας – Ηρακλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή