Στα 500.000 ευρώ η λεία της σπείρας που παραβίαζε σπίτια στο Πικέρμι

Στα 500.000 ευρώ η λεία της σπείρας που παραβίαζε σπίτια στο Πικέρμι

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας Αλβανός, ηλικίας 27 ετών, μέλος εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε ληστείες σε σπίτια στο Πικέρμι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία εξιχνιάστηκαν 14 ληστείες και 35 κλοπές, ενώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε 500.000 ευρώ. Για την υπόθεση αναζητούνται δύο άτομα που θεωρούνται συνεργοί του συλληφθέντα.

Τα μέλη της σπείρας εντόπιζαν σπίτια στην περιοχή του Πικερμίου και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέρχονταν σε αυτές, νυχτερινές κυρίως ώρες, διαρρηγνύοντας παράθυρα ή πόρτες.

Στη συνέχεια ακινητοποιούσαν τους ενοίκους με την απειλή μαχαιριού ή κατσαβιδιού και με τη χρήση σωματικής βίας, ερευνούσαν τους χώρους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT