«Ποτάμι»: συνεργασίες με συμφωνία σε θέσεις

«Ποτάμι»: συνεργασίες με συμφωνία σε θέσεις

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεργασίες μόνο επί τη βάσει θέσεων και προσυμφωνημένου προγράμματος επιθυμεί ο κ. Στ. Θεοδωράκης. Δίχως αυτές τις προϋποθέσεις, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ούτε με τη Ν.Δ. ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ή την «Ελιά». «Το “Ποτάμι”», δήλωσε (Βήμα Fm) χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, «δεν έρχεται για να κάνει μια φορά πρωθυπουργό τον Τσίπρα».

Επ’ αυτού, ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε την πρότασή του για σχέδιο 20 προτάσεων συγκεκριμένων αλλαγών, το οποίο –ανάλογα με τις εκλογικές ισορροπίες που θα προκύψουν– θα κληθούν να συζητήσουν όσοι επιθυμούν να συνεργαστούν με το «Ποτάμι». Ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι το συνολικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών όπως θα διαμορφωθεί στις 25 Μαΐου θα αποτελέσει και το κριτήριο στάθμισης του ποσοστού που θα λάβει το κόμμα. «Διότι», όπως είπε χαρακτηριστικά, «μπορεί να φανεί το 11% πολύ και το 8% λίγο». Ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε και το εκλογικό δίλημμα που έθεσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Αν και συμφώνησε ότι το ποσοστό της «Ελιάς» επηρεάζει την κυβερνητική σταθερότητα, επισήμανε πως το δίλημμα αποτελεί εκβιασμό. Σχολίασε, μάλιστα, «πιστεύει κανείς σοβαρά εδώ ότι αν δεν πάει καλά εκλογικά ο Βενιζέλος, θα γκρεμιστεί η Ελλάδα;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT