Anna Kendrick, η κρυφή δύναμη του Hollywood

Anna Kendrick, η κρυφή δύναμη του Hollywood

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία ιδιαίτερα μοντέρνα εκδοχή του black and white η Anna Kendrick κατάφερε ανάμεσα σε δεκάδες stars να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της στο Met Gala τη Δευτέρα.

Η κινηματογραφική Natalie Keener του «Up in the Air», μπορεί να μην είναι το νούμερο ένα όνομα αυτή τη στιγμή στο Hollywood, όμως όλα δείχνουν ότι με τα σταθερά βήματα που κάνει, δε θα αργήσει να γίνει. Το κορίτσι με το ιδιαίτερο πρόσωπο που σπάνια δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του θεάματος, με υποκριτικό ταλέντο και υπέροχη φωνή.

Η 28χρονη την επόμενη μέρα του Met Gala, φωτογραφήθηκε από τον Dan Martensen για το Glamour Magazine σε ένα vintage σκηνικό. Τη φωτογραφιά από τα παρασκήνια της φωτογράφισης «ανέβασε» η ίδια στο προσωπικό της προφίλ.

Η Anna πόζαρε στο φακό, ακουμπώντας σε μία μοτοσικλέτα κι έχοντας ένα υπέροχο glamorous outfit εποχής, με κοραλί παλτό  και leopard-print φούστα. Με τα κόκκινα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω σε ένα σινιόν, η Anna παριστάνει ότι κοιτάζεται στον καθρέφτη της μοτοσικλέτας όλο στιλ. 

Η ηθοποιός τόνισε το μακιγιάζ της με λεπτή στρώση eyeliner, ελαφρύ ρουζ και ανοιχτό ροζ lipstick. Στο χέρι της κρατούσε μία vintage-style κίτρινη τσάντα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα μποτίνια.

Με πολλές συμμετοχές σε ταινίες μεταξύ των οποίων και το Twilight αλλά και με μία ενδιαφέρουσα παρουσία στο πεντάγραμμο, η Anna ξεχωρίζει όχι μόνο για τα επαγγλεματικά της, αλλά κυρίως για την διαδικτυακή της φιγούρα μέσω twitter, που αποδυκνύει ότι εκτός από σεξαπίλ διαθέτει και χιούμορ!

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την Anna Kendrick να ποζάρει στο φακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT