Και άλλο… «Κάρβουνο»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εως τις 25 Μαΐου παίρνουν παράταση οι παραστάσεις του Θεάτρου Κωφών Ελλάδος με το έργο «Κάρβουνο», σύνθεση που βασίζεται σε αποσπάσματα λογοτεχνικών έργων, αληθινές μαρτυρίες και τραγούδια της εποχής του Εμφυλίου. Ενας άνδρας και μια γυναίκα παρακολουθούν την κοινή τους ζωή να διαλύεται και τον έρωτα τους να καλείται να επιλέξει πλευρά για να αντιμετωπίσει την εμφύλια σύγκρουση.

Πρόκειται για μια θεατρική εμπειρία που συγκλονίζει, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του το Θέατρο Κωφών δοκιμάζει τη συνύπαρξη κωφών και ακουόντων ηθοποιών μαζί στη σκηνή. Η σύλληψη και η σκηνοθεσία του έργου είναι του Βασίλη Βηλαρά. Παίζουν οι Απόστολος Γιαννόπουλος, Σοφία Ζιάβρα, Ευανθία Πλαχούρα, Γιάννης Ιωάννου, Βασιλική Σουρρή και Πηνελόπη Τσούτσουβα.

Σαχτούρη 8-10, Ψυρρή, πλατεία Κουμουνδούρου. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (7 ευρώ το μειωμένο). Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή