Aύξηση τιμών στη Λισσαβώνα ενόψει του τελικού Champions League

Aύξηση τιμών στη Λισσαβώνα ενόψει του τελικού Champions League

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

297% αύξηση των ξενοδοχειακών τιμών στη Λισσαβώνα μέσα σε 30 ημέρες, ενόψει του τελικού Champions League

Η άφιξη του Μαΐου, σημαίνει και την έναρξη της ποδοσφαιρικής καλοκαιρινής περιόδου με πρώτη στάση στη Λισσαβώνα και τον τελικό του Champions League. Οι μέσες τιμές διανυκτέρευσης παρουσιάζονται αρκετά αυξημένες στην Πορτογαλική πρωτεύουσα με το ποσοστό αύξησης να αγγίζει το 297 τοις εκατό τη νύχτα του τελικού. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών της www.trivago.gr (trivago Hotel Price Index (tHPI) για το μήνα Μάιο.

Όλα τα φώτα… στο da Luz

Με όλα τα φώτα στραμμένα στο στάδιο da Luz, η Λισσαβώνα φορά τα καλά της και υποδέχεται τον τελικό του Champions League. Οι απανταχού φίλαθλοι ποδοσφαίρου, μα κυρίως οι Ισπανοί θα κατακλύσουν την Πορτογαλική πρωτεύουσα στις 24 Μαΐου. Η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της trivago κυμαίνεται  στο 1,38 τοις εκατό. Τα λιγοστά ξενοδοχεία που έχουν ακόμα δωμάτια παρουσιάζουν τιμές, για τη μέρα του τελικού, από 900 ευρώ μέχρι και 7.000 ευρώ. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η trivago, για τη μέση τιμή διανυκτέρευσης για την εν λόγω μέρα του τελικού, μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες,  το ποσοστό αύξησης των τιμών αγγίζει το 297 τοις εκατό και πλέον η μέση τιμή διανυκτέρευσης αγγίζει τα 1,427 ευρώ τη βραδιά για τις 24 Μαΐου. Να σημειωθεί ότι η μέση τιμή διανυκτέρευσης για τη Λισσαβώνα τον Απρίλιο κυμαινόταν στα 109 ευρώ και η μέση τιμή διανυκτέρευσης για το Μάιο κυμαίνεται στα 147 ευρώ ( 35 τοις εκατό αύξηση).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή