Οι πρωταγωνίστριες που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί των Καννών

Οι πρωταγωνίστριες που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί των Καννών

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβολείς, φώτα, κοσμήματα, φορέματα. Η στιγμή που το κινηματογραφικό ενδιαφέρον συναντά τη lifestyle πλευρά των Καννών έφτασε. Που αλλού; Στο κόκκινο χαλί της μεγάλης πρεμιέρας του φεστιβάλ της Κρουαζέτ.

Κι αν η βροχή είχε επισκιάσει την λάμψη στην πρεμιέρα του περσινού Φεστιβάλ Καννών με την ταινία «Great Gatsby», φέτος αυτό που ξεχωρίζει στην πρεμιέρα της  67ης θρυλικής διοργάνωσης είναι οι glamour παρουσίες στο κόκκινο χαλί.

Η ταινία που «άνοιξε την αυλαία» του φεστιβάλ είναι «Η Γκρέις του Μονακό» του Γάλλου Ολιβιέ Νταάν με τη Nicole Kidman. Η 46χρονη που είχε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της αφού ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μία στράπλες ροκ μπλε δημιουργία Armani Privé Spring 2014. Αυτό το υπέροχο φουστάνι, βέβαια, θα λέγαμε πως ταιριάζει καλύτερα σε μια πιο νεαρή, λιγότερο εύθραστη και περισσότερο wild περσόνα.

Στο κόκκινο χαλί βρέθηκε και η κριτική επιτροπή του φετινού φεστιβάλ. Η πρόεδρος της επιτροπής, διάσημη Νεοζηλανδή σκηνοθέτρια Τζέιν Κάμπιον, τα μέλη της που περιλαμβάνει  τους ηθοποιούς Γουίλεμ Νταφόε, Κάρολ Μπουκέ, Γκάελ Γκαρσία Μπερνάλ, Τζέον Ντο-Γέον, Λεϊλά Χατάμι καθώς και τους σκηνοθέτες Νίκολας Γουάντινγκ Φερν και Σοφία Κόπολα.

Φυσικά, λαμπερά ονόματα από το χώρο των Τεχνών και της Μόδας παρέλασαν στο κόκκινο χαλί, δίνοντας την καλύτερη απάντηση με ευρωπαϊκό "αέρα" στην βραδιά των Αμερικανικών Όσκαρ.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τις λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Φεστιβάλ Καννών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή