Αμεση ανακήρυξη ΑΟΖ ζητεί ο Π. Καμμένος

Αμεση ανακήρυξη ΑΟΖ ζητεί ο Π. Καμμένος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση του 2012 και να ανακηρύξει άμεσα την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) κάλεσε χθες από την Καβάλα τον πρωθυπουργό ο κ. Πάνος Καμμένος. Κορυφώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία με περιοδεία του στη Θράκη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συναντήθηκε για προφανείς συμβολικούς λόγους με στελέχη της πρώην εταιρείας KAVALA OIL και υποστήριξε ότι η επιμονή τους να κρατήσουν τη συγκεκριμένη επιχείρηση ανοιχτή είναι η απόδειξη «ότι οι Ελληνες μπορούμε να εκμεταλλευθούμε μόνοι μας την ενέργεια και τον ορυκτό πλούτο και ότι δεν έχουμε ανάγκη την πατρονία της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

«Πρέπει να ανακηρυχθεί άμεσα η ΑΟΖ, να κοπούν τα οικόπεδα και να αρχίσει η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος για να υπενθυμίσει το πάγιο αίτημα των ΑΝΕΛ, αλλά και για να εκθέσει την κυβέρνηση που εγκατέλειψε τη σχετική συζήτηση.

Τέλος, αναφέρθηκε εκτενώς στην υποψηφιότητα του κ. Τέρενς Κουίκ στην περιοχή. Τόνισε ότι «ο συνδυασμός του δεν είναι κομματικός, αλλά εθνικός» και άσκησε κριτική στα κόμματα, καθώς, όπως είπε, «προκειμένου να πάρουν κάποιες ψήφους στη Θράκη, συμβιβάζονται με το προξενείο της Κομοτηνής και βάζουν υποψηφίους που είναι ενάντια με τις διεθνείς συμβάσεις και τα εθνικά συμφέροντα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή