ΚΚΕ: Αποφύγετε εκβιαστικά διλήμματα

ΚΚΕ: Αποφύγετε εκβιαστικά διλήμματα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ψήφος στο ΚΚΕ αυτή τη φορά είναι το διαφορετικό, το ελπιδοφόρο»: με αυτό το μήνυμα, ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο Πεδίον του Αρεως χθες, κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν το κόμμα στην εκλογική αναμέτρηση για δήμους, περιφέρειες και Ευρωκοινοβούλιο. «Με το ΚΚΕ μπορούμε να απαντήσουμε στο πραγματικό, το ουσιαστικό δίλημμα, που είναι: υποταγή ή χειραφέτηση του λαού μας από την πολιτική της Ε.Ε., των μονοπωλίων», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας και κάλεσε τους ψηφοφόρους να αποφύγουν εκβιαστικά διλήμματα, ψεύτικες ελπίδες, υποσχέσεις, αυταπάτες και να καταδικάσει την κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, αλλά και να μη δώσει «λευκή επιταγή» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, αφού χαρακτήρισε δικαιολογημένη την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών, τόνισε ότι αυτή η οργή δεν μπορεί να είναι τυφλή και παρατήρησε ότι «η τυφλή οργή μπορεί ευκαιριακά να πριμοδοτήσει αντιδραστικά, επικίνδυνα φασιστικά σχήματα, τσιράκια του συστήματος. Μπορεί να ρέει σε ανώδυνα για το σύστημα ποτάμια, έστω κι αν αποδειχθούν ξεροπόταμοι. Μπορεί να εγκλωβίζεται σε σχήματα ψεύτικων ελπίδων καιροσκόπων και τυχοδιωκτών της κυβερνώσας Αριστεράς». Επισήμανε, δε, ότι ο λαός μπορεί να εμπιστευθεί το ΚΚΕ για τη σταθερότητα και τη συνέπειά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT