Ταύρος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φιλικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο!

Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις πολύ νευρική λόγω φίλων που προκαλούν δράματα και καταστάσεις –επικές- για το τίποτα. Όσο εκνευριστικό κι αν είναι, πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα και γαλήνεψε τους. Βαριέσαι, αλλά είναι αδύνατο (στο μυαλό σου) να τολμήσει κάποιος να σε κατηγορήσει για έλλειψη αφοσίωσης ή μη τήρηση των υποσχέσεων σου, αφού είσαι ένα πολύ πιστό άτομο. Μια καθοριστική συζήτηση με τα άμεσα ενδιαφερόμενα άτομα καταλήγει σε αποφάσεις που επηρεάζουν  την αγάπη, την οικογένεια, την υγεία ή και τα οικονομικά σου. Επιπλέον, στη δουλειά ένας συνάδελφος διέρχεται μια δύσκολη στιγμή, ζητώντας σιωπηλά ελπίδα, βοήθεια κι υποστήριξη στο άτομο σου. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Fortune Cookie

Όσα τα φύλλα των δέντρων, τόση η συμπόνια προς τους γύρω σου.  Μπορεί να έχεις τα πάντα, εκτός από λίγη τρέλα και όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται λίγη τρέλα. Αλλιώς δεν μπορεί, θα σπάσει το σκοινί και θα ελευθερωθεί.

Inspiration

Allah Las – Tell Me (What's On Your Mind)

https://www.youtube.com/watch?v=fiJYecS0vU0&feature=share

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT