Σύντομα

3' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ

Θετικά σημάδια για Λάζοβιτς

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς έδειξε θετικός στο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Τίτλους με την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της ομάδας ονειρεύεται ο Πέτρος Μάνταλος, που θα αγωνίζεται στην Eνωση από το καλοκαίρι και μετά.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πρώτη ευκαιρία για τελικούς

Την ευκαιρία να συντομεύσουν ένα ακόμη ραντεβού τους στους τελικούς της Α1 θα έχουν σήμερα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, οι οποίοι θα δώσουν τους τρίτους αγώνες των ημιτελικών, κόντρα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, αντίστοιχα. Οι «αιώνιοι» προηγούνται με 2-0 στις νίκες και, αν, σήμερα, ο Ολυμπιακός επικρατήσει του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (18.00, novasports1) και ο Παναθηναϊκός του ΠΑΟΚ στην Πυλαία (20.00, novasports2), τότε από την Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στη διαδικασία διεκδίκησης ενός ακόμη τίτλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δείπνο απολογισμού και ευχαριστιών

Με δείπνο στον Αστέρα Βουλιαγμένης αποχαιρέτησε ο Γιάννης Αλαφούζος τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τις οικογένειές τους, σε μια βραδιά που κύλησε σε πολύ ευχάριστο κλίμα λόγω των πρόσφατων επιτυχιών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι «πράσινοι» θα περάσουν σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις και μετά θα μείνουν ελεύθεροι έως τις 28 Ιουνίου. Ο σχεδιασμός του ρόστερ της επόμενης περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει, με βασικό άξονα την παραμονή των Αμπέντ – Σίλντενφελντ και την απόκτηση 4 – 5 παικτών ποιότητας, μέσα στο οικονομικό πλαίσιο της ομάδας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ

Η τρίτη μάχη στον Λαιμό

Ραντεβού στον Λαιμό έχουν δώσει σήμερα τα κορίτσια της Βουλιαγμένης με αυτά του Ολυμπιακού (20.00). Πρόκειται για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στις νίκες με 1-1. Ο τίτλος κρίνεται στα τρία θετικά αποτελέσματα. Ο Ηρακλής με δύο νίκες επί της Γλυφάδας τερμάτισε στην 3η θέση της διοργάνωσης.

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ

Επίθεση αγνώστων σε μέλος της ΕΠΟ

Εμπρηστική επίθεση στο κατάστημα ηλεκτρολογικών ειδών που διατηρεί ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Παπακωνσταντίνου, έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Παναγίτσα Χαλκίδας. Με την παρέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά δεν επεκτάθηκε. Είναι το τέταρτο μέλος της ΕΠΟ που γίνεται στόχος επίθεσης τους τελευταίους μήνες.

ΕΠΟ

Σημαντικές αλλαγές για τα «στημένα»

Τις αλλαγές στον πειθαρχικό της κώδικα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του «στησίματος αγώνων» ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Κυριότερες εξ αυτών είναι η μη παραγραφή των αδικημάτων που σχετίζονται με τη χειραγώγηση ή την απόπειρα χειραγώγησης αγώνων, η άμεση ενεργοποίηση των πειθαρχικών της οργάνων και η δυνατότητα έκδοσης αποφάσεων με «επαρκείς ενδείξεις», η δημιουργία μηχανισμού ανώνυμων καταγγελιών, η συνεργασία με τις κρατικές αρχές και τα επιμορφωτικά σεμινάρια, τα οποία όμως περιορίζονται «κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές».

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ

Ψάχνει λύση για την αποχή

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ανδριανός αναμένεται να κληθεί για να δώσει λύση στο θέμα με την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Οι 11 διεθνείς συνεχίζουν την αποχή τους από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας για οικονομικούς λόγους. «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να λυθεί το θέμα από την αθλητική ηγεσία της χώρας», μας είπε ο Χρήστος Αφρουδάκης. Στη θέση τους ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Κεχαγιάς κάλεσε νέους πολίστες.

ΒΟΛΕΪ

Οι συμμετοχές για την Ευρώπη

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι οι ελληνικές ομάδες πρέπει να δηλώσουν εάν θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκτός απροόπτου, ο Ολυμπιακός θα πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα πάρει μέρος στο Τσάλεντζ Καπ. Ο Φοίνικας Σύρου αναμένεται να πάρει μέρος στο κύπελλο Συνομοσπονδίας.

ΣΤΙΒΟΣ

Επιτυχία Φιλιππίδη στη Σαγκάη

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Κώστας Φιλιππίδης στο «Ντάιαμοντ Λιγκ» της Σαγκάης. Ο 28χρονος αθλητής του επί κοντώ υπερέβη τα 5,62 μ. ενώ την πρωτιά κατέκτησε ο Ρενό Λαβιλενί με 5,92. Στο ύψος, η Τόνια Στεργίου πέρασε μόνο το αρχικό 1,80 και πλασαρίστηκε στη 10η θέση. Στο μίτινγκ του Μάντσεστερ, η Νικόλ Κυριακοπούλου επικράτησε με άλμα στα 4,40 αλλά όταν προσπάθησε στα 4,50 ξαναέσπασε το κοντάρι της και τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι. Στα πανελλήνια πρωταθλήματα των 10.000 μ. (Μέγαρα) πρώτευσαν οι Δήμος Μαγγίνας (30.23.03) και Ουρανία Ρεμπούλη (34.44.85).

ΙΠΠΑΣΙΑ

Οι πρωταθλήτριες

Η Κέλλυ Σκλαβούνου, η Νίνα Ραβίνι και η Μελίνα Ζωγράφου είναι οι πρωταθλήτριες της ιππικής δεξιοτεχνίας για το 2014, στις κατηγορίες ενηλίκων, εφήβων και παίδων, αντίστοιχα.

Η ΚΛΗΡΩΣH∏

ΤΖΟΚΕΡ – ΠΡΟΤΟ

Στον χθεσινό διαγωνισμό του τζόκερ, οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι 13, 24, 16, 30, 21 με «τζόκερ» τον αριθμό 1. Στην 1η κατηγορία βρέθηκε μία επιτυχία που κερδίζει 1.540.311,74 ευρώ. Τα κέρδη στις υπόλοιπες: 2η: 151.504,70, 3η: 2.500,00, 4η: 50,00, 5η: 50,00, 6η: 2,00, 7η: 2,00 και 8η: 1,50. O τυχερός αριθμός του ΠPOTO που έβγαλε η κλήρωση είναι: 4 0 9 4 3 2 3. Στην 1η κατηγορία δεν βρέθηκε καμία επιτυχία και σημειώθηκε τζακ ποτ. Τα κέρδη στις υπόλοιπες κατηγορίες: 2η: 25.000,00, 3η: 2.500,00, 4η: 250,00, 5η: 25,00 και 6η: 2,00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT