Βόλος: «Μέτωπο» κατά Μπέου απο Πατσιαντά-Σκοτινιώτη στον β’ γύρο

Βόλος: «Μέτωπο» κατά Μπέου απο Πατσιαντά-Σκοτινιώτη στον β’ γύρο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέτωπο κατά του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος πέρασε πρώτος στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον Δήμο του Βόλου, συγκροτούν ο έτερος διεκδικητής του Δήμου, Μαργαρίτης Πατσιαντάς ο οποίος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο απερχόμενος δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης.

Ο κ. Σκοτινιώτης ανακοινώσε σήμερα επίσημα στα μέλη του συνδυασμού του την στήριξη του στον συνδυασμό Πατσιαντά

Παράλληλα ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς επικεφαλής της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, απηύθηνε ενωτικό κάλεσμα σε όλους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής ο Αχιλλέας Μπέος με τη «Νέα Εποχή» συγκέντρωσε 38,29% και Μαργαρίτης Πατσιαντάς 24,82%. Ο νυν δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης με μία μόλις δημαρχιακή ήρθε τρίτος με 15,27%.

Όσο για τους άλλους που είχαν θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο ο μεν Μιχάλης Μιτζικός με την «Δύναμη Βόλου»που είναι τέταρτος με 13,25%, δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για τον δεύτερο γύρο, ενώ ο Απόστολος Νάνος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με ποσοστό 8,37% από την αρχή τάχθηκε υπέρ τη μη στήριξης και των δύο «μονομάχων» της ερχόμενης Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή