«Ποτάμι»: Επίθεση κατά της Δούρου για αφίσες

«Ποτάμι»: Επίθεση κατά της Δούρου για αφίσες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή επίθεση για την τακτική αφισοκόλλησης του συνδυασμού της κ. Ρένας Δούρου εξαπέλυσε ο κ. Στ. Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» κατηγόρησε (ΣΚΑΪ) την κ. Δούρου ότι «διαγκωνίζεται με τα μπουζουξίδικα για το ποιος θα κολλήσει τις περισσότερες αφίσες στην Αθήνα». Από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε προχθές το βράδυ ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και σε μια σειρά ζητημάτων όπως τα «κόκκινα» δάνεια. Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε τη διαφωνία που έχει το κόμμα του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα των τραπεζών, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του ότι ο πρόεδρος της Τραπέζης της Ελλάδος πρέπει να προκύπτει από διεθνή διαγωνισμό.

Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ ακόμη και «κουρέματος» ορισμένων «κόκκινων» δανείων. Οπως χαρακτηριστικά είπε, το πρόβλημα θα λυθεί με τον διαχωρισμό των δανείων «σε υγιή και αδύναμα και με τη λήψη γενναίων αποφάσεων». Ο κ. Θεοδωράκης απέφυγε να λάβει θέση για τις δημοτικές εκλογές, εκτιμώντας ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ανέδειξε την άρνηση των πολιτών «να συνταχθούν πίσω από τους εκλεκτούς των κομμάτων».

Ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε, ακόμη, την άποψη του κόμματος περί αφαίρεσης των μισθωτών και των συνταξιούχων που δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία από τη φορολογική βάση. «Οι άνθρωποι του πλούτου πρέπει να πληρώνουν αυτό που τους αναλογεί», υπογράμμισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT