Η Shakira με τον Gerard Piqué και το γιο τους στο νέο της videoclip

Η Shakira με τον Gerard Piqué και το γιο τους στο νέο της videoclip

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο μια ανάσα μακριά, η Shakira, λικνίζοντας τους γοφούς της με τον τρόπο που μόνο εκεί ξέρει στους ρυθμούς της Βραζιλιάνικης σάμπα και κάνοντας κόλπα με την μπάλα, αναστατώνει και ξεσηκώνει το ποδοσφαιρόφιλο και μη κοινό, με το νέο της single, και έναν από τους επίσημους ύμνους του φετινού World Cup, «Dare (La, la, la)».

Φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο μπούστο με cut-out λεπτομέρειες και μια αέρινη maxi φούστα, η Κολομβιανή σταρ εμφανίζεται στο απίστευτο βίντεο στο πλάι του ισπανικού αστέρα του ποδοσφαίρου, και σύζυγό της, Gerard Piqué. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στα γυρίσματα του superhit «Waka Waka», του τότε επίσημου ύμνου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο παίχτης εμφανίζεται με το αφοπλιστικό λαμπερό του χαμόγελο μαζί με άλλους διάσημους παίχτες, μεταξύ των οποίων τον Lionel Messi, τον Radamel Falcao, τον Cesc Soler, τον Sergio Aguero,τον  James Rodríguez και τον Eric Abidal.

Σε συνέντευξη στην Daily Star, η 37χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως: «Είναι ένα αισιόδοξο upbeat κομμάτι. Οι στίχοι είναι προσωπικοί και έχω δημιουργήσει μια version του εξαιρετικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Βέβαια τις εντυπώσεις δεν έκλεψαν ούτε οι sexy γοφοί της Shakira, ούτε οι αστέρες του ποδοσφαίρου, αλλά ο μικρός Milano, γιός της τραγουδίστριας και του Piqué, ο οποίος εμφανίζεται στο videoclip να προσπαθεί να παίξει μπάλα… με έναν ελέφαντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT