Για «δύσκολη μάχη σε ακραίο πολωτικό κλίμα» έκανε λόγο ο Γ.Σγουρός

Για «δύσκολη μάχη σε ακραίο πολωτικό κλίμα» έκανε λόγο ο Γ.Σγουρός

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Παρών» για να υπερασπιστεί ότι δημιούργησε, και αποτελεί, όπως είπε, την παρακαταθήκη για το μέλλον, δήλωσε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Έκανε λόγο για μια δύσκολη μάχη, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες, που στήριξαν το ψηφοδέλτιό του, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη μάχη που δόθηκε μέσα σε ένα ακραίο πολωτικό κλίμα αλλά και απέναντι σε μια πολιτική επιθετικότητα που ξεπερνούσε, όπως είπε, τη συκοφαντία.

Υπερασπιστήκαμε, όχι μόνο τις αρχές και τις αξίες μας, αλλά και την αυτοδιοικητική διάσταση της περιφέρειας. Η μάχη αυτή οριακά δεν δικαιώθηκε. Ήταν όμως μια μάχη που δώσαμε με εντιμότητα, ειλικρίνεια και αλήθεια, δήλωσε ο κ. Σγουρός.

Παράλληλα, συνεχάρη την ανθυποψήφιά του Ρένα Δούρου για την επιτυχία της και της ευχήθηκε το καλύτερο για την Αττική και τους πολίτες της.

«Η περιφέρεια που παραδίδουμε είναι ο μοναδικός αυτοδιοικητικός οργανισμός που έχει διοικητική, οικονομική και τεχνική πληρότητα υπογράμμισε ο κ. Σγουρός, κλείνοντας τη δήλωση του. Τέλος, ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους της περιφέρειας, αλλά και όλους τους πολίτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT