Οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς απρόοπτα πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, το οποίο περιλαμβάνει και την Έκθεση.

Η εκπομπή των θεμάτων έγινε κανονικά στις 9 το πρωί, ενώ οι 105 χιλιάδες μαθητές που διεκδικούν μία από τις περίπου 72 χιλιάδες θέσεις σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, κλήθηκαν να αναπτύξουν τις σκέψεις τους, γύρω από ένα δοκίμιο του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, που αναφέρεται στον Ανθρωπισμό.

Σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Όριον» μπορείτε να δείτε στην ειδική ενότητα kathimerini.gr/exams το θέμα, τις απαντήσεις αλλά και σχόλια στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης με ειδήσεις σχετικές με τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που αρχίζουν την Τετάρτη για τους τελειοφοίτους και αποφοίτους των Γενικών Λυκείων με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας, θα αναρτώνται, σύμφωνα με απόφαση του υπ. Παιδείας,  στην ιστοσελίδα του υπουργείου (www.minedu.gov.gr), καθώς και στους δικτυακούς τόπους της ΝΕΡΙΤ (www.nerit.gr), του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (www.sch.gr) και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (www.oefe.gr). Τα θέματα θα αναρτώνται στις ιστοσελίδες αμέσως μετά την δυνατή ώρα αναχώρησης των μαθητών, δηλαδή μία ώρα μετά την έναρξη της εξέτασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT