Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Maleficent

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Maleficent

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήθος θαυμαστών συγκεντρώθηκαν για να αποθεώσουν το ζεύγος  Brangelina στην πρεμιέρα της ταινίας της Disney, Maleficent στο El Capitan Theatre του Hollywood.

Η ταινία που προβάλλεται και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, διηγείται τη διάσημη ιστορία της «Ωραίας Κοιμωμένης», από την μεριά του αντιήρωα, της μάγισσας «Maleficent», ρόλο που ενσαρκώνει η Angelina Jolie.

Η 38χρονη ηθοποιός έκλεψε τα βλέμματα φορώντας μία Gothic δερμάτινη Versace δημιουργία, ανάλογη με το κλίμα του ρόλου της.

Ο σύντροφός της, Brad Pitt μαζί με τα παιδιά τους Pax, Zahara, Knox, Shiloh και Maddox βρέθηκαν στο πλευρό της με αισθητή όμως την απουσία της μικρής της κόρης Vivienne, η οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί και στην ταινία ενσαρκώνοντας την «Ωραία Κοιμωμένη» σε παιδική ηλικία.

Μελανό σημείο της λαμπερής πρεμιέρας η επίθεση που δέχθηκε ο Brad Pitt όταν την ώρα που το ζευγάρι υπέγραφε αυτόγραφα και φωτογραφιζόταν στο κόκκινο χαλί, ένας νεαρός άντρας, πήδηξε τα προστατευτικά κάγκελα και έριξε γροθιά στον ηθοποιό.

Οι άντρες της ασφάλειας συνέλαβαν κι απομάκρυναν αμέσως τον 25χρονο άντρα, Vitalii Sediuk, Ουκρανικής καταγωγής, ο οποίος είναι γνωστός για τις φάρσες που κάνει στο κόκκινο χαλί.

Παλαιότερα είχε επιχειρήσει να φιλήσει τον Will Smith και τον Leonardo DiCaprio, ενώ πρόσφατα στις Κάννες είχε μπει κάτω από το φόρεμα της ηθοποιού America Ferrera.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT