Η Linda Evangelista είναι το πρόσωπο της νέας πολυσυζητημένης καμπάνιας της Moschino

Η Linda Evangelista είναι το πρόσωπο της νέας πολυσυζητημένης καμπάνιας της Moschino

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μένοντας πιστός στις ρίζες της εταιρίας στα 80s  και τα 90s , ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Moschino, Jeremy Scott, επιστράτευσε την Linda Evangelista η οποία θα γίνει το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της ιταλικής εταιρίας, για την κολεξιόν Autumn/Winter 2014.

Στη ασπρόμαυρη φωτογραφία της καμπάνιας, το 49χρονο μοντέλο και μαμά, προσθέτει κομψότητα στη φανταχτερή συλλογή του Οίκου, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από γνωστή εταιρία fast food. Η Linda Evangelista φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel καθισμένη σε ένα σκαμπό, φορώντας ένα γούνινο πανωφόρι της εταιρίας και επιδεικνύοντας τις γόβες και την τσάντα, που φέρουν το λογότυπο της εταιρίας, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσομοιάζει με το πασίγνωστο «M» των McDonald’s.

Μοντέλο και φωτογράφος έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν για πολλά editorials της Vogue και του περιοδικού Allure, καθώς και την φωτογράφηση της Evangelista για την χειμερινή καμπάνια του Οίκου Prada το 2008.

Από την άλλη, αυτή είναι η πρώτη κολεξιόν που λάνσαρε ο Οίκος υπό την καλλιτεχνική επίβλεψη του Jeremy Scott, ο οποίος έγινε επικεφαλής της εταιρίας τον Οκτώβριο του 2013. Η κολεξιόν παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, εγείροντας πολλά και διαφορετικά σχόλια από τους κριτικούς, κάποιοι από τους οποίους χαιρέτησαν την επηρεασμένη από τη mainstream κουλτούρα οπτική του, ως καινοτόμα, ενώ άλλοι μίλησαν για λαϊκιστική, κοντόφθαλμη και ατυχής έμπνευση.

Ασχέτως της γνώμης των κριτικών όμως, λίγες μέρες μετά το show της Moschino, τα σχέδια της νέας κολεξιόν εντοπίστηκαν στις εμφανίσεις διασημοτήτων γνωστών για το προχωρημένο και πιστό στις επιταγές της μόδας street style τους, μεταξύ των οποίων και της Anna Dello Russo, της Katty Perry, της Amber Rose και της Rita Ora.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την Linda Evangelista στη νέα καμπάνια της Moschino. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT