«Αντίο» Μασάδο, στασιμότητα με Φινμπόγκασον

«Αντίο» Μασάδο, στασιμότητα με Φινμπόγκασον

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία εμπεριείχε και το ξεχωριστό του χιούμορ, ο Πάουλο Μασάδο ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, απευθυνόμενος στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τους ευχαρίστησε για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασε στον Πειραιά, υποσχέθηκε ότι θα τους ξαναδεί όλους σύντομα και υπέγραψε ως «το μουστάκι σας από την Πορτογαλία».

Ο Μασάδο συμφώνησε με την ομάδα του Ζάγκρεμπ τριετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει συνολικά τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του 1,5 εκατ. ευρώ. Το ίδιο ποσό αναμένεται να εισπράξουν οι Πειραιώτες μέσα στο καλοκαίρι από την Ιντεπετιέντε για τη μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες. Οι Αργεντινοί έπρεπε να έχουν καταβάλει τα χρήματα από το 2010 και πλέον καλούνται να το πράξουν υπό την απειλή της FIFA, η οποία με  έγγραφο  που  έστειλε  γνωστοποιεί πως αν δεν το κάνουν θα τους  αφαιρεθούν  έξι  βαθμοί  από το  νέο  πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά για τη μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη μερικές ημέρες για την επίσημη ανακοίνωση κάποιου ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση του Φινμπόγκασον έχει «παγώσει», καθώς η Χέρενφεν, τουλάχιστον για την ώρα, δεν μειώνει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Ισλανδού επιθετικού. Για τα άκρα της επίθεσης ο Μίτσελ εξετάζει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες την περίπτωση του Ρέγιες. Το κασέ του δεν χαρακτηρίζεται απαγορευτικό προκειμένου να αφήσει τη Σεβίλλη και να έρθει στον Πειραιά.

Εσχάτως, οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται και με την περίπτωση του Οσκαρ Τρέχο. Τον Αργεντινό της Τουλούζ ήθελε ο Μίτσελ και τον περασμένο Ιανουάριο προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Βλάντιμιρ Βάις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT